Friss információk a Monster Hunter Rise: Sunbreakről

  • Írta: gorien
  • 2022. május 10.
  • Videó
A Capcom ismét rendezett egy műsort a Monster Hunter Rise egyre közelgő kiegészítője, a Sunbreak kedvéért, amelyből jobban megismerhettük az új szörnyeket, segítőket és vadászképességeket is.

A Capcom márciusban egy húszperces streamet tartott a Monster Hunter Rise kedvéért, amelynek középpontjában a Sunbreak kiegészítő állt: megtudtuk, hogy pontosan mikor érkezik, illetve az új területről és a Három Lordként elhíresült szörnyekről is hallottunk, akikre majd vadászhatunk a DLC-ben. Ma egy újabb, ezúttal tizenhat perces anyagot vetítettek le.

Ebben négy újabb szörnyet ismerhettünk meg behatóbban. Ezekből kettő az alapjátékban található lények új változatai, Aurora Somnacanth és Magma Almudron, de megküzdhetünk majd a Monster Hunter 4 Ultimate-ből visszatérő Seregiosszal, illetve Malzenóval, a kiegészítő legfőbb teremtényével, aki egy vén sárkány, és már számtalanszor döntötte romba Fiorayne királyságát – utóbbi ráadásul a vámpirikus támadásai miatt is veszélyes a vadászokra, ugyanis ha elég életerőt szív el tőlük, akkor továbbfejlődik egy még rettenetesebb alakba.

Megtudtuk, hogy a single player játékosok új segítőkre számíthatnak a kiegészítőben, számos, a történetben fontos szerepet játszó karaktert fogadhatunk fel társnak a vadászatokra – a közös harcért pedig exkluzív jutalmak is járnak. A DLC-ben újfajta képességeket is találunk: némelyek az alapjáték újdonságait (mint a wirebug és a szörnylovaglás) fejlesztik tovább, míg mások a harcot teszik változatosabbá.

Az utóbbi táborba tartozik a Switch Skill Swap, amelynek segítségével kétrendnyi támadás között váltogathatunk játszi könnyedséggel, míg a Switch Evade segít abban, hogy sérüljünk meg, míg váltunk. Május 16-tól kezdve a játék YouTube-csatornájára bemutatóvideók is kerülnek majd, amelyek illusztrálják, hogyan használhatjuk új képességünket mind a tizennégyféle fegyvertípussal.

A Monster Hunter Rise: Sunbreak június 30-án jelenik meg Nintendo Switchre és PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...