The Division 2 - bemutatkozik a kilencedik szezon

  • Írta: gorien
  • 2022. május 10.
  • Letöltés
Negyedik évét kezdi meg a The Division 2, amely viszont már közel két éve nem látott új szezont. Ezt a Ubisoft végre orvosolja, és az új előzetes azt is elárulja, miféle újdonságokat várhatunk.

A Ubisoft kicsivel több mint egy hónapja tudatta a rajongókkal, hogy nem feledkeztek még el a The Division 2-ről, és amikor a játék a negyedik évébe lép, azzal végre egy új szezont is magával hoz. Ez a kilencedik szezon (avagy a Hidden Alliance) május 12-én veszi kezdetét, és az új célpont, Lewis százados mellett egy 8v8-as játékmódot is élesít – a Countdownban egy erőmű stabilizálásáért küzd a két csapat, amire 15 percük van.

Ha valaki egész eddig csak gondolkodott a The Division 2 kipróbálásán, az a hétvégén ingyenesen is belekóstolhat: május 13-15. között PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is költségek nélkül játszhatunk vele.

4.
4.
honest guy
#3: Az első részt én is szerettem.
A 2. rész 3 éve jelent meg. Ha hosszú idő után veszi elő, akkor olyan 900 napot játszhatott vele. Az napi 4 órát jelent. Minden egyes nap 2,5 éven keresztül. Mondjuk, ha mosnak meg főznek rá, meg bevásárolnak helyette, meg edzeni sem jár, meg ismerősökkel sem találkozik, meg semmi mással nem foglalkozik, akkor éppen lehetséges. De akkor is meglepő!
3.
3.
Winter
3000+ óra nekem is. Az első részben is. A játék nagyon megosztó, de akinek tetszik, annál erős függőséget okoz.
2.
2.
honest guy
#1: Jól írtad? Háromezerhatszáz óra? 3 év alatt?
1.
1.
maros1977
3600 óra van benne! Hosszú idő után ismét elő veszem a játékot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...