The Division 2 - bemutatkozik a kilencedik szezon

  • Írta: gorien
  • 2022. május 10.
  • Letöltés
Link másolása
Negyedik évét kezdi meg a The Division 2, amely viszont már közel két éve nem látott új szezont. Ezt a Ubisoft végre orvosolja, és az új előzetes azt is elárulja, miféle újdonságokat várhatunk.

A Ubisoft kicsivel több mint egy hónapja tudatta a rajongókkal, hogy nem feledkeztek még el a The Division 2-ről, és amikor a játék a negyedik évébe lép, azzal végre egy új szezont is magával hoz. Ez a kilencedik szezon (avagy a Hidden Alliance) május 12-én veszi kezdetét, és az új célpont, Lewis százados mellett egy 8v8-as játékmódot is élesít – a Countdownban egy erőmű stabilizálásáért küzd a két csapat, amire 15 percük van.

Ha valaki egész eddig csak gondolkodott a The Division 2 kipróbálásán, az a hétvégén ingyenesen is belekóstolhat: május 13-15. között PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is költségek nélkül játszhatunk vele.

7.
7.
FrankBlack
#5: Masszív játékosbázisa van, egyáltalán nem halott a játék. Én bármikor belépek mindig vannak, akikhez tudnék csatlakozni. De én csak soloban tolom magányos farkasként.
6.
6.
FrankBlack
#4: Pedig sajnos nem ritka. Játékos profilokat nézegetve is, de személyes tapasztalat is. Legjobb gyerekkori barátommal együtt játszottunk egy ideig ezekkel, meg sok mással. Ő úgy tolta, hogy amikor újdonság volt, akkor napi 10-12 óra! Néha már kb. egy hét múlva volt benne neki 100 óra, aztán ez lecsökkent 6-8 majd később kb. napi 4 órára. Tartott egy kis szünetet, majd újra visszatért vagy talált egy új játékot amivel kezdte az egészet elölről. Amikor szóltam neki, hogy ez túlzás, akkor meg volt lepődve, hogy miért mondom ezt, mert ő szerinte nem az. Úgy hogy két gyereke van, az asszony főz, most rá, és amikor ő is lázadozott és azt mondta nem csinál neki rántott húst akkor meg volt lepődve hogy miért nem. Nem értette mi baja van az asszonynak. Próbáltam én is észhez téríteni, de nem sikerült, meg is romlott a barátságunk...

Szóval sajnos vannak ilyenek, nem is olyan kevés. Kemény függőség tud lenni, aminek az egyik tünete, hogy az illető nem érzi problémának, tagadja hogy függő lenne, hogy túlzásokba esik. Én is voltam ebben a cipőben, de hála Istennek én kaptam olyan pofonokat amiktől észhez tértem.
5.
5.
Aanash
Érdemes még elővenni a játékot, vagy már teljesen halott?
4.
4.
honest guy
#3: Az első részt én is szerettem.
A 2. rész 3 éve jelent meg. Ha hosszú idő után veszi elő, akkor olyan 900 napot játszhatott vele. Az napi 4 órát jelent. Minden egyes nap 2,5 éven keresztül. Mondjuk, ha mosnak meg főznek rá, meg bevásárolnak helyette, meg edzeni sem jár, meg ismerősökkel sem találkozik, meg semmi mással nem foglalkozik, akkor éppen lehetséges. De akkor is meglepő!
3.
3.
Winter
3000+ óra nekem is. Az első részben is. A játék nagyon megosztó, de akinek tetszik, annál erős függőséget okoz.
2.
2.
honest guy
#1: Jól írtad? Háromezerhatszáz óra? 3 év alatt?
1.
1.
maros1977
3600 óra van benne! Hosszú idő után ismét elő veszem a játékot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...