Lássuk, milyen híreket hozott a mai Nintendo Indie World Showcase!

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem sokkal ezelőtt levetítették a Nintendo Indie World Showcase legutóbbi adását, benne azokkal az indie fejlesztésű játékokkal, amelyek ma vagy a közeljövőben megérkeznek Nintendo Switchre (is).

Ha egyben néznéd vissza a műsort, itt és alább is megtalálod, lejjeb pedig részletezzük, hogy melyik játékokról volt szó!

Another Crab's Treasure

Az Aggro Crab csapata egy soulslike-ot készít - méghozzá egy rákkal a főszerepben. A feladatunk az lesz természetesen, hogy túléljük a tenger mélyének veszélyeit, ehhez pedig több mint ötven különféle páncélt, például egy konzervdobozt ölthetünk magunkra. 2023-ban jön PC-re és Switchre.

Batora: Lost Haven

A Batora: Lost Haven keveri a twin-stick shooterek és a hack & slashek legjobb elemeit, a története szerint pedig azt a feladatot kapjuk, hogy megmentsük a főszereplő lány bolygóját. Ősszel várható a megjelenése az összes fontosabb platformon.

Cult of the Lamb

Minden platformra megjelenik idén a Cult of the Lamb, amelyben a címszereplő bárányt megmenti egy rejtélyes idegen a pusztulástól. A derék állat úgy fizeti meg az adósságát, hogy szektát épít neki - ebben segítünk majd neki mi.

ElecHead

Nama Takahashi még egy iskolai versenyre készítette el az ElecHead prototípusát, ez nőtte ki teljes játékká magát - és nem véletlenül. A játékban mindenféle elektromossághoz kötődő akadályon és fejtőrön kell átküzdenünk magunkat a kis főhősünkkel. Nyáron érkezik Switchre, PC-n már kapható.

Gunbrella

A noirpunk akció-platformer alighanem az adás egyik legelborultabb címe volt: ebben egy esernyőt használhatunk fegyverként, amit ráadásul fejleszthetünk is az előrehaladásunkkal párhuzamosan. Jövőre érkezik PC-re és Switchre.

Mini Motorways

Az Apple Arcade kínálatában bemutatkozott és PC-re is megjelent Mini Motorways Switchre is megérkezik - ráadásul még ma! Ideje, hogy megoldjuk azt, ami még senkinek sem sikerült: mindenki számára fájdalommentessé tehetjük a közlekedést a városokban.

Ooblets

Idén nyáron Nintendo Switchre is megjelenik a PC-re és Xbox One-ra már elérhető életszimulátor, amelyben a gazdálkodás, az őrületes tánccsaták és az Ooblets világát lakó lények gyűjtögetése kapja a főszerepet.

Silt

A PC mellett Switchre is eltalál a Silt júniusban, amely már a látványvilágával megragadja az érdeklődő játékosokat. Az anyagban egy búvárral fedezhetünk fel egy víz alatti világot, ahol változatos fejtörőket oldhatunk meg.

Soundfall

A Soundfallt nem lehet nem szeretni! A dungeon crawler looter-shooter egy ritmusjáték is egyben, ahol több mint 140 dal szolgálhat talpalávalóként. Négyfős multiplayert is kapunk hozzá, a legjobb rész pedig az, hogy már ma játszhatóvá válik az összes platformon!

Totally Accurate Battle Simulator

Idén nyáron Switchre is eljut a Totally Accurate Battle Simulator, amelyben változatos hadseregeket ereszthetünk egymásnak. A testreszabhatóságban annyira erős a PC-n és Xbox One-on már játszható anyag, hogy annak idején a Trónok harca csatáit is ezzel jósolták meg a rajongók.

Wayward Strand

Július 21-én debütál az összes platformon a Wayward Strand, amelyben egy tinédzser újságírót alakítunk. Casey Beaumaris egy kórház pácienseinek a történetét deríti fel, illetve hát az épületét is - az ugyanis rejtélyes okokból repül.

We Are OFK

Idén nyáron, hetente érkező epizódokkal landol PC-n, PS4-en, PS5-ön és Switchen a We Are OFK, amely egy játszható animációs sorozat, és amely egy feltörekvő banda útját mutatja be nekünk Los Angelesből. Nehézségekből és örömből egyaránt kijut majd a történet során.

Wildfrost

A Wildfrost egy stílusosan megrajzolt deckbuilder, amit tisztességesen megbolondítottak kiegészítő játékelemekkel. A roguelike-vonalon is erős kártyajátékban az örök jégkorszak megállítását kapjuk feladatul - az ünnepi szezonban kezdhetünk el próbálkozni PC-n és Switchen.

1.
1.
Kakaoo
Hol van a ki**szott Metroidom??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...