Batora: Lost Haven PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Egy naiv és meggondolatlan lányon múlik a Föld sorsa ebben a két síkon játszódó akció-kalandjátékban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valószínűleg az év egyik legsűrűbb hetének nézünk elébe, a következő napokban ugyanis jó pár nagyágyú landol majd a boltok polcain.

SGF 2022: Idén is kapnak demóáradatot az xboxosok

Geoff Keighley Summer Gaming Festje és az ID@Xbox idén is összefog, hogy megjelenés előtt álló, izgalmasnak ígérkező játékok demóit juttassák el az xboxos közösséghez.

SGF 2022: Ezek voltak a Guerrilla Collective műsorában

A Guerrilla Collective az idei nyarat sem hagyta ki műsorával. Tegnap közel ötven játéknak biztosítottak színpadot, de június 13-án visszatérnek még egy körre. Addig is összeszedtük, mit mutattak most.

SGF 2022: Játéközön a Future Games Show műsorán

A Future Games Show adása sem szűkölködött a játékokban. Az előadás néhány nagyobb bejelentéséről már külön is beszámoltunk, de tartogatott még más érdekesebbnél érdekesebb újdonságokat is a műsor.

Lássuk, milyen híreket hozott a mai Nintendo Indie World Showcase!

Nem sokkal ezelőtt levetítették a Nintendo Indie World Showcase legutóbbi adását, benne azokkal az indie fejlesztésű játékokkal, amelyek ma vagy a közeljövőben megérkeznek Nintendo Switchre (is).

A Team 17 karolja fel a Batora: Lost Havent

A Batora: Lost Havenben a Föld megmentéséért kell küzdenünk egy interplanetáris kalandban. Az akciót fizikai és mentális síkon is vívjuk majd, de a tetteink következményeire is oda kell figyelnünk.

E3 2021: Ez történt a Future Games Show adásán

A GamesRadar jóvoltából idén is visszatért a Future Games Show. Igen tartalmas volt az éjszaka levetített műsor, de egy könnyen emészthető csomagban ezúttal is összeszedtük a látnivalókat.

E3 2021: Íme, a Guerrilla Collective második etapja

A Guerrilla Collective egy héten belül másodjára is összeült, hogy újabb indie játékokat mutassanak nekünk. A mai adásban a lehető legváltozatosabb címek képviseltették magukat, szám szerint negyvenen.