Dying Light 2 - késik pár hónapot az első sztorikiegészítő

  • Írta: szlav
  • 2022. május 12.
  • Csúszás
Link másolása
Júniusra vártuk a Dying Light 2: Stay Human első nagy DLC-csomagját, úgy tűnik azonban, hogy ez a csúszások délutánja. A történetet bővítő frissítés csak szeptemberben lát napvilágot.

A Dying Light 2: Stay Human megjelenése óta a Techland remek tempóban szállította a kisebb-nagyobb frissítéseket, a legizgalmasabb bővítményre azonban még várnunk kell egy keveset. A néhány hónappal ezelőtt közzétett roadmap alapján arra számítottunk, hogy már jövő hónapban kézhez kapjuk a kampányt kiegészítő ingyenes DLC-t, a lengyel stúdió azonban ma bejelentette, hogy erre csak szeptemberben kerül sor.

"Az elmúlt néhány hónapban a játékosok által kért elemekre fókuszáltunk. Megérkezett a New Game+, a konzolosok is megkapták az FOV-csúszkát, és sokat javult a kooperatív mód is. Júniusban bemutatjuk a Dying Light 2 első fejezetét, a Footsteps of a Nightrunnert, amely további tartalmakkal, eseményekkel és a sokak által várt fotómóddal bővíti a játékot. Mindezek után azonban szükségünk van még egy kis időre, hogy befejezzük az első sztori-DLC fejlesztését, melynek megjelenését szeptemberre tervezzük" - nyilatkozta a Techland csapata.

A lengyel stúdió egyébként továbbra sem árult el túl sok részletet a várva-várt kiegészítő tartalmáról, korábban azonban annyit már elhintettek, hogy a történet nagy meglepetés lesz a rajongók számára. A sztori nem a fő történetszál eseményeit követi majd, így jó esély van arra is, hogy a főszereplőnk ezúttal nem Aiden Caldwell lesz.

1.
1.
Daniel21
Ez inkább a csúszások éve. Komolyan, már a kovidra sem foghatják... :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...