Exkluzív hőssel startolt el az Apex Legends Mobile

  • Írta: gorien
  • 2022. május 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Tegnap óta már globálisan is játszható az Apex Legends Mobile. A mobilokra szabott változat ugyan különálló a PC-s vagy konzolos testvérektől, de cserébe exkluzív tartalmak is vannak benne: mint például az egyik kezdőhős.

A Respawn Entertainment egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy milyen közel áll már a rajthoz az Apex Legends mobilos változata, tegnap pedig tényleg el is indult. Ez a kifejezetten mobileszközökre felépített kiadás némileg eltér az eredeti játéktól, így cross-playre nincs is lehetőség a konzolosokkal vagy a PC-sekkel, viszont sok egyedi vonása van cserébe.

Indulásképp kilenc karaktert érhetünk el, amelyek közül Fade exkluzív az Apex Legends Mobile-ban: a fejlesztők kifejezetten úgy rakták össze, hogy illeszkedjen ahhoz a gyors játékstílushoz, ami a mobilos játékra szerintük jellemző lesz. Jordan Patz, a játék dizájnigazgatója szerint ez a húzás azért is jó, mert a mobilon játszók így nem folyton azt lesik, hogy mit kapnak meg az eredeti játékból, hanem saját tartalmaknak és meglepetéseknek örülhetnek.

Játékmódokból néggyel kezd a játék: Team Deathmatch, 3v3, Battle Royale és Quick Battle meccsekből válogathatunk, ezeket pedig a „nagy” Apex Legendsből ismerős pályákon vívhatjuk.

Az Apex Legends Mobile játszható Android- és iOS-eszközökön is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...