SGF 2022: Megkapta dátumát az idei PC Gaming Show

  • Írta: gorien
  • 2022. május 19.
  • Rendezvény
Link másolása
Hamarosan beköszönt a nyári videojáték-műsorok időszaka, a szervezők pedig véglegesítik az időpontokat és a menetrendeket. Most a PC Gamer évente visszatérő show-ja kapta meg a dátumát.

Az E3 ugyan idén minden formában elmarad, annak kisérőeseménye azért nem hagyja ki az évet: a PC Gamer idén is megtartja a PC Gaming Show-t. Most azt is megtudtuk, hogy mikor kell képernyő elé ülnünk, ha érdekelnek a Sean “Day[9]” Plott és Mica Burton által felkonferált exkluzív előzetesek, világpremierek és interjúk. Június 12-én 21:30-tól kezdődik az adás, amit YouTube-on és Twitchen is követhetünk majd.

A teljes menetrendet nem osztották meg velünk a szervezők, de néhány várható játékról már lerántották a leplet. A 11bit Studios és a Klei Entertainment is bemutat egy-egy új címet, láthatjuk az Immortality végső előzetesét, a Saber Interactive helyzetjelent a Warhammer 40.000: Space Marine 2-ről, a Bohemia Interactive az Arma 4-ről ad interjút, míg a Half-Life: Alyx Levitation című modjából és a Victoria 3-ból gameplayjel készülnek.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...