Dátumot kapott a Call of Duty: Modern Warfare II

  • Írta: gorien
  • 2022. május 24.
  • Megjelenés
Link másolása
A teljes leleplezés még mindig odébb van, de az Activision és az Infinity Ward addig sem hagyja, hogy elfeledkezzünk a Call of Duty-sorozat következő darabjáról.

Az Activision és az Infinity Ward nem is olyan régen leleplezte a következő Call of Duty, a Modern Warfare II logóját (a római számozás különbözteti meg a 2009-es, azonos című játéktól, hiszen ez a 2019-ben rebootolt Modern Warfare folytatása lesz), és a jól értesült belsősöknek hála azt is tudjuk, hogy júniusban várhatjuk az első hivatalos előzetest.

Ennek megfelelően most nem is trailert kaptunk a fejlesztőktől, de így sem mehetünk el a videó mellett, hiszen azon túl, hogy látványos módon mutat be néhányat a játék főszereplői közül, még a megjelenési dátumot is elárulja.

Ugyan platformlistánk még most sincs, de akármire is érkezzen a Call of Duty: Modern Warfare II, október 28-tól válaszolhatunk a kötelesség hívásának.

10.
10.
Viktor_The_Best
#7: Hat remelem nem lesz elozo generaciora! Mar hanyagolni kene azt a lassu szart :)
9.
9.
keeflee
Az MW2 nagy élmény volt régen. Össze akarnak zavarni minket szerintem! Ha mindenki arról beszél, hogy akkor most mi is ez végül az MW2 és az MW2 Remasetered után MWII néven, akkor végül is a játékról beszélnek/beszélünk... :-D
8.
8.
r3dman
#7: Ez még kijön.Nekem lehet az utolsó codom lesz konzolra.Ps5 nem érdekel meg 17 év codozás után lassan csak kinövöm.Csak ne csesszék el mint a cold wart meg a vanguardot.
7.
7.
Neo1989
Kérdés, hogy kijön előző genre vagy nem ?
6.
6.
xanatos0911
#4: Ez a hányadik COD? És azt kérdezed, hogy miért nincs új ötlet? :D A TV sorozatok túlnyomó többsége nem húzza ennyi évadig, mint ahány rész van ebből a játékból. Engem egy percig nem zavarna, ha végleg elengednék azt a bizonyos tőgyet.
5.
5.
Straga25
Nem COD-oztam vagy 10 éve, de úgy emlékszem már volt egy modern warfare 2.
4.
4.
Kamukaze
Tényleg ennyire nincs új ötlet!? Persze tudom.. A fejőstehén dolog. Na de mint veterán gamer, azért csak felteszem ezt a kérdést.
2.
2.
Stony
Szia, igen ez a rebootolt verzió folytatása. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...