Júniusban futhat be az új Call of Duty első trailere

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 9.
  • Pletyka
Link másolása
A hírek szerint júniusban hullhat le a lepel ténylegesen is a Call of Duty: Modern Warfare 2-ről, jó eséllyel ugyanis valamelyik "E3-as" eseményen fogják levetíteni a játék első trailerét.

A Call of Duty-fronton (is) jól értesült Tom Henderson írta meg az Exputerre, hogy tudomása szerint júniusban mutatkozhat be a sorozat idei epizódja, amely a korábbi bejelentéseknek megfelelően a Call of Duty: Modern Warfare folytatása lesz, és a Call of Duty: Modern Warfare 2 címet viseli majd. Nemrég a logóját is leleplezték:

Henderson szerint első körben a kampány trailerét fogják majd bemutatni egy "E3-as eseményen": habár az expót hivatalosan lelőtték az idei évre, június 9-12. között így is számíthatunk hasonló műsorokra, hiszen akkortájt tartják meg a Summer Game Fest nyitóeseményét és a Microsoft nagybemutatóját is. Ezek közül bármelyiken elférne egy Call of Duty-trailer.

Nemrég ugyan volt olyan szivárgás is, hogy június 2-án leplezhetik le a játékot, a fenti forgatókönyv valószínűbbnek tűnik, a hónap elején legfeljebb egy teaserre érdemes számítani.

Henderon szerint augusztusban jöhet egy újabb adag bemutató is, akkor viszont a multiplayer szekción lesz a hangsúly - ez azért izgalmas, mert a Modern Warfare 2 a hírek szerint hoz magával egy vadonatúj, PvPvE-játékmódot is. Arról nincs hír, hogy a megújult Warzone bemutatkozhat-e.

2.
2.
keeflee
"A Call of Duty: Modern Warfare 2 egy first-person shooter melyet az Infinity Ward fejlesztett és az Activision adott ki Xbox 360, PlayStation 3 és Microsoft Windows platformokra. Hivatalosan 2009. február 11-én jelentették be a játékot és világszerte 2009. november 10-én jelent meg." Wikipédia

Nem értem.
1.
1.
crytek
A codok game passba kerülésének dátuma lehetne már meg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...