Az egymillió játékost is átlépte a V Rising

  • Írta: gorien
  • 2022. május 25.
  • Biznisz
Link másolása
Tovább menetel a V Rising, ami a legutóbbi helyzetjelentése óta megduplázta a játékosai számát. A Stunlock Studios korai hozzáférésű vámpíros játékát már egymillióan vásárolták meg.

A múlt héten számolhattunk be róla, hogy a frissen korai hozzáférésbe lépett V Rising három nap alatt ötszázezer játékost vonzott már, tegnap azonban – kereken egy héttel a start után – újabb mérföldkövet lépett át, hiszen már az egymillió is megvan. A svéd Stunlock Studios állítja, hogy őt is meglepte a hirtelen népszerűség, ami a vámpíros játékot övezi. A SteamDB szerint már a százötvenezret is elérte az egyidejű játékosok száma, és jelenleg a legnépszerűbb, nem free-to-play játék az áruházban.

A V Risingban egy vámpírt irányítva kell kastélyt építenünk, gyűjtögetnünk, és az ötvenfős szervereken nemcsak gépi ellenfelekkel, de más játékosokkal is meggyűlhet a bajunk. Azok kedvéért, akik nem különösebben komálják az utóbbit, a fejlesztők a legújabb frissítéssel elérhetővé tették az offline játékmódot is, így csupán a gótikus világ jelentette kihívássokkal kell megküzdenünk, ha az való inkább az ínyünkre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...