Óriásrobotos szezonzárásra készül a Fortnite

  • Írta: gorien
  • 2022. május 26.
  • Letöltés
Link másolása
Júniusban végére ér a Fortnite jelenlegi évada (ami szám szerint a harmadik fejezet második szezonja), és a megszokott módon az Epic ismét egy egyszeri, látványos eseménnyel készül, amit Collisionnek nevezett el.

Márciusban alaposan felrázta a Fortnite világát, amikor megkezdődött a jelenlegi szezon, hiszen nemcsak a figurák mozgáskultúrája alakult át, de egy időre még az építés lehetőségét is elvesztették a battle royale-ozók – és habár azóta visszatért ez a funkció, a Zero Build játékmód is állandó adalék maradt. Az úgynevezett Zero Point-történet azonban a végéhez közeledik.

A szezonzáró időpontját már kitűzte az Epic: június 4-én, 22 órától lesz, amire a játékosok már fél órával korábban kezdhetnek sorban állni. A szokásoknak megfelelően egy egyszeri esemény lesz a finálé, ami az utolsó pillanatot is jelöli, amíg a jelenlegi szezonbérletet és a különböző kihívásokat teljesíteni lehet. Hogy pontosan mi lesz az esemény, azt még nem tudjuk, de a fentebbi artwork alapján lehet találgatni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...