SGF 2022: Jövő héten újabb State of Play várható

  • Írta: szlav
  • 2022. május 27.
  • Akció
Link másolása
Úgy tűnik, igaz volt a pletyka, miszerint a Sony egyetlen nagy konferencia helyett számos kisebb State of Play-adással készül a nyári szezonra. A jövő héten egy közel 30 perces bemutatóval jelentkeznek a kékek.

A júniusba fordulva lassan megkezdődik az E3 nélküli E3-as szezon, vagyis a következő hetekben számtalan izgalmas bejelentésre számíthatunk a játékipar minden szegletéből. Természetesen a Sony sem marad ki a buliból, sőt úgy tűnik, hogy a nyári hónapokban több State of Play-adásra is sor kerül - az elsőre már a jövő héten!

A konzolgyártó ma bejelentette, hogy június 2-án, azaz jövő csütörtökön éjfélkor veszi kezdetét a közel félórás showműsor. A készülőben lévő PlayStation-játékokat felvonultató adás ezúttal a külsős fejlesztésekre fókuszál, de betekintést nyerhetünk majd a PlayStation VR2 számos nyitócímébe is. Az élő műsort YouTube-on és Twitchen is követhetitek, de természetesen mi is beszámolunk majd a látottakról.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
Faint1993
Én szeretem élőbe nézni. Általában a haverommal együtt nézzük és élőbe végig baromkodjuk egymás közt ezeket a streameket
2.
2.
DarkCrash
#1: Én már rég nem premierbe nézem ezeket. Másnap is örülni fogok egy jó bejelentésnek.
1.
1.
crytek
Ezért most nem maradok fent a múltkori is gyenge volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...