Hamarosan helyreállnak a Dark Souls-trilógia PC-s szerverei

  • Írta: szlav
  • 2022. május 28.
  • Hír
Link másolása
...legalábbis ezt ígéri a FromSoftware, miután egy biztonsági rés miatt több mint négy hónappal ezelőtt lelőtték azokat. A stúdió szóvivője szerint úton a javítás, pontos dátumot azonban egyelőre nem közöltek.

Az év elején egy meglehetősen súlyos biztonsági hibát fedeztek fel a Dark Souls-játékok PC-s változatában, így a FromSoftware és a Bandai Namco úgy döntöttek, hogy ideiglenesen felfüggesztik a trilógia online működését. A szerverek január vége óta állnak, és mivel a japán stúdió a közelmúltban az Elden Ring támogatásával (és védelmével) volt elfoglalva, már korábban is megígérték, hogy csak az új játék megjelenése után fekszenek rá a három Dark Souls foltozására. Nos, az Elden Ring február végén február végén megjelent, a lelőtt szerverek azonban azóta is csak porosodnak. Ez a remények szerint hamarosan megváltozik.

A négyhónapos kihagyás után a FromSoftware végre válaszolt a PC Gamer unszolására, pontos dátumot azonban továbbra sem tudtak szolgáltatni. A japán fejlesztőcsapat képviselője a játékosok türelmét megköszönve elárulta, hogy aktívan dolgoznak az online funkciók helyreállításán. A tervek szerint ezek lépésről-lépésre egymást követően élesednek majd, kezdve a Dark Souls 3 szervereivel. Amint véglegesítették a menetrendet, a stúdió hamarosan újabb részletekkel jelentkezik a témával kapcsolatban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...