Frissítve: A God of War a PlayStation Plus egyik júniusi ajándéka

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 1.
  • Akció
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy most is idő előtt bukott le a PlayStation Plus következő havi ajándékcsomagja: a pletykák szerint a God of War is a felhozatal része lesz.

A jelek szerint megint idő előtt buktak le a PlayStation Plus aktuális ajándékai: a spanyol Areajugones szerint június 7-től a 2018-as God of Wart, a Naruto to Boruto: Shinobi Strikert és a Nickelodeon All-Star Brawlt tölthetik majd le a szolgáltatás előfizetői.

Habár az Areajugones nem szivárogtat olyan gyakran, mint a Dealabsre posztoló billbil-kun, korábban már ez a lap is bizonyította, hogy hihetünk neki a PlayStation Plus-fronton. Billbil-kun egyébként azt mondta, ő május 31-ig nem fogja megosztani az aktuális értesüléseit, de arra azért figyelmeztetett, hogy most egy felhasználó "se vegyen gyerekeknek (illetve tinédzsereknek) szóló vagy ultranépszerű játékot" - ami rímel az Areajugones értesüléseire, de őszintén szólva sok más címhez is illene.

A platformonkénti bontás egyébként még nem látott napvilágot, az azonban biztos, hogy a God of Warnak csak a PS4-es játékosok fognak örülni, hiszen PS5-ös PlayStation Plus-felhasználóként már most is elérjük a játékot a PlayStation Plus Collection részeként.

Noha Európában és így nálunk is júniusban esedékes a PlayStation Plus megújulása, továbbra is kapjuk majd a havi ajándékokat.

Update! A szivárgások ismét igazat szóltak, megérkezett a hivatalos bejelentés. Június 7-től férhetnek hozzá a PlayStation 4-esek a God of Warhoz és a Naruto to Borutóhoz, míg a Nickelodeon All-Star Brawlra a PS4-esek és PS5-ösök is lecsaphatnak.

8.
8.
Lackooo84
Anyád csipáját jimbo!
7.
7.
nemfontos
#6: Hát pont azért mert még nem szerezte be. Most odaadjak. "itt van ez a játék próbáld ki ha tetszik mindjárt veheted a folytatást."
6.
6.
crytek
#5: Hát, aki ps4 felhasználó és eddig nem szerezte be a játékot azt nem tudom minek kell szolongatni.... :)
5.
5.
koffein
#4: Persze. De ez csak ps5re vonatkozik. Gondolom itt a 100millio Ps4 felhasználót akarják megcélozni.
4.
4.
LtK
A probléma csak az, hogy már régóta benne van a Playstation Plus Collection-be ami jár a tagsággal.
3.
3.
mephi
Akinek eddig kimaradt, annak ez egy remek lehetőség lesz. Megéri minden percét.
2.
2.
nemfontos
#1: Nem hiszem el hogy nem érted.
Ugyanaz történik, mint eddig. Teljesen beleillik a képbe. Jön az új gow, tehát lassan ideje beletenni plus -ba az elsőt, hogy ha valakinek még kimaradt volna, addig van ideje pótolni.
1.
1.
crytek
Hónapok óta az első értelmes cím benne..bár mivel ott a ps plus kollekcióba kb adtak egy semmit. Ez olyan amikor a MS a gears 5-öt adta goldba mikor all time game pass cím.. semmi értelme
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...