Már készül a következő Just Cause

  • Írta: szlav
  • 2022. június 7.
  • Hír
Link másolása
Eddig is sejthettük, de mára hivatalossá vált: az Avalanche Studios már javában dolgozik a Just Cause-széria következő felvonásán. Már csak abban reménykedünk, hogy ez nem a korábban pletykált mobilos címet takarja.

A Square Enix égisze alatt készülő nyugati játékok jövője bizonytalanná vált a múlt hónapban, miután az Embracer Group felvásárolta a Crystal Dynamics, az Eidos Montreal és a Square Enix Montreal stúdióit és egy csomó franchise-t, amely hozzájuk kapcsolódik. Okkal gondolhattuk azt, hogy ezzel a lépéssel a japán fejlesztő- és kiadócég az otthon melegéhez közel összpontosítja az erőforrásait, a vállalat azonban nem adott túl minden nyugaton is jól csengő címén. Náluk maradt például a Just Cause-sorozat.

A kissé laposra sikeredett Just Cause 4 után és az előbb említett átszervezések miatt némileg képlékennyé vált a széria sorsa, a Square Enix elnök-vezérigazgatója, Yosuke Matsuda azonban a cég legutóbbi üzleti tájékoztatóján elárulta: "A Just Cause-széria továbbra is a miénk marad, és már javában dolgozunk a franchise következő címén."

Ezzel gyakorlatilag hivatalossá vált, hogy készül a Just Cause 5, legalábbis akkor, ha nem gondoljuk azt, hogy Matsuda bejelentése a Just Cause: Mobile érkezésére utalt. Az ejtőernyős titkosügynök kisképernyőre tervezett kitérőjét még 2020 decemberében leplezték le, a koronavírus-járvány miatt azonban csúszott az eredetileg 2021-re tervezett premier - a megjelenési dátum azóta sem ismert.

2.
2.
Feri899
#1: Ráadásul a 4 gyakorlatilag egy visszalépés volt a 3-hoz képest, döbbenetesen ocsmány grafikával :( Nagyon bízok benne, összeszedik magukat és egy fasza játékot tesznek le az asztalra.
1.
1.
crytek
Kár hogy ez is olyan sorozattá vált mint sok más game hogy sokadik részre már nem tud megújulni csak copy paste minden átskinezve

Azon se lepődnék meg ha ez már 0 day game pass/ps plus cím lenne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...