A héten rajtol a Battlefield 2042 első szezonja

  • Írta: szlav
  • 2022. június 7.
  • Letöltés
Link másolása
Sokat vártunk rá, de a héten végre megérkezik a Battlefield 2042 első nagy tartalmi frissítése. A Season 1: Zero Hour egy új pályát, egy új specialistát és egy maroknyi új harci játékszert hoz magával.

Fél évvel ezelőtt valószínűleg jobban örültünk volna neki, de a mondás úgy tartja, hogy jobb későn, mint soha. Ezen a héten csütörtökön élesedik a Battlefield 2042 első hivatalos szezonja, amely egyben az online lövölde első komolyabb tartalmi frissítését is jelöli. Ennek jegyében egy vadiúj térkép, egy irányítható rakétával érkező új operátor kerül a játékosok kezébe, az első battle pass debütálásával pedig mostantól azt is elmondhatjuk, hogy a DICE végre bebikázza az eddig siralmas tempóban stagnáló live service-t.

A csatabérlet 30 ingyenes és 70 prémium szintre osztódik, a jó hír pedig az, hogy az ingyenes jutalmak közt találunk majd minden olyan újdonságot, amelyek ténylegesen befolyásolják a játékmenetet. Ide tartoznak a játék új járművei (például a traileren is látható lopakodó helikopter), az R10 számszeríj és a BSV-M gépfegyver, illetve az új füstgránát-kilövő. A frissítés az ígéretek szerint tovább javít a netkódon, az animációkon, és számíthatunk néhány balanszfrissítésre a fegyvereket, specialistákat és a pályákat illetően.

3.
3.
sanada
#1: Bírom, hogy akárhányszor benézek egy BF2042 hír alá, mindig ezek a kommentek fogadnak:
- "Minek, annak a 100 embernek?"
- "Az a 3 ember biztos örülni fog neki, aki játszik vele."

Szerintem a statisztika alatt a Steam statra gondolsz. Emellett ott van még az Origin, Epic, PS4, PS5, Xbox One, XSX, XSS platformok/gépek játékos száma is. Én drukkolok, hogy térjen magához a játék, a utóbbi javításokkal nagyon sokat javítottak rajta, bár nyilván megjelenésre kellett volna, de legalább megvan és végre sokkal jobb élmény játszani vele.
2.
2.
Bako
A gold meg az ultimate csomagok eladásával a jövőben is kötelezve vannak arra, hogy gyártsák a tartalmat akkor is ha nem játszanak vele senki. A busz is elindul üresen a végállomásról a menetrend miatt.
Ki tudja, lehet egy ilyen update megduplázza a játékosszámot pár hétre és akkor a játékosok csupán fele lesz bot. :)
1.
1.
markoci555
hova? minek? statisztika szerint párezer ember nyomja még, bár ezen is meglepődtem, azt hittem totál ki is halt már
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...