Majdnem felére csökkent az EA elnökének fizetése, a részvényesek nem boldogok

Link másolása
Ennek hátterében főként a Battlefield csúfos bukása áll, a keletkezett veszteségek fényében pedig csökkentették a vezetőség fizetését.

Andrew Wilson, az EA elnöke előző évben 39,2 millió dolláros fizetést tudhatott magáénak, ebben az évben azonban majdnem 20 millió dollárral kevesebbet, "csupán" 19,9 milliót vihet majd haza. A részvényesek azzal indokolták a fizetéscsökkentést, hogy eddig a cég túlságosan gyakran és legtöbbször indokolatlanul osztogatott jutalompénzt a felsővezetőknek. 

Legalábbis ez derült ki az Axios által talált céges iratokból. Wilson fizetésének legnagyobb része (~18 millió dollár) részvényekből származik, míg az alapfizetése 1,3 millió dollár. Ez utóbbi minimálisan több, mint amennyi tavaly volt, ez a minden munkavállalót érintő fizetésemelésnek köszönhető. Ugyan a Battlefield 2042 sosem látott mélyponton van, a játék által generált kivételkiesést a FIFA 22 és Apex Legends sikeressége ellensúlyozza, így egyelőre nincs veszélyben a kiadóóriás.

5.
5.
crytek
#3: Pedzegetik ők is a dolgot.... nfs hp remastered c&c remastered.. és lehet nem azok voltak az utolsók
4.
4.
Jarl Balgruuf
#3: Rockstarnàl rosszabb példát nem is találhattàl volna a legutóbbi gyalázat után.
3.
3.
ATi0021
Talán nem fog nélkülözni így sem. A másik az EAnak azon kellene elgondolkozni, hogy mi vezetett a mélyponthoz. A folyamatosan érkező semmire való játékok amik a régiek nevéből próbáltak megélni? Pl. Need For Speed? FIFA átnevezések?

Ha kb. fele annyi eszük lenne mint a másoknak, lsd. Rockstar felújíthatnák a régi nagy címeket. NFSU2, NFSMW stb.
2.
2.
blountex
#1: Milyen igazad van xD
1.
1.
crytek
Vityának meg emelik. Ez egy ilyen dolog. A jól végzett munkának idővel meglesz a jutalma a szarnak meg pláne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...