Már tényleg alig játszanak a Battlefield 2042-vel

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 11.
  • Hír
Link másolása
A SteamCharts adatai szerint mélypontra zuhant a Battlefield 2042 egyidejű játékosainak a száma, ami már az ezret sem éri el, ezzel bőven alulmúlva a Halo Infinite vagy a Battlefield V jelenlegi eredményeit.

Arról már rengeteg alkalommal beszámoltunk, hogy a Battlefield-sorozat legutóbbi epizódja, a Battlefield 2042 mekkora mélypontja a szériának, de azt talán a legelvetemültebb rajongók sem gondolták, hogy lesz olyan pillanat, amikor a tavaly megjelent játék egyidejű játékosszáma az ezret sem fogja elérni - legalábbis a Steamen.

Márpedig ma sikerült összehoznia a játéknak ezt az eredményt is, miközben a 2018-ban megjelent Battlefield V még mindig kimagaslóan jó eredményeket produkál. Összehasonlításként elég ránézni az elmúlt 24 óra adataira. A Battlefield 2042 legjobb eredménye 2411 egyidejű játékos volt, ezzel szemben a Battlefield V-tel több mint 20 ezren játszottak egyszere a csúcsidőben.

Az Electronic Arts állítólag leszűrte a tanulságot, de ekkora pofonra talán még ők sem számítottak.

7.
7.
Zisten
#1: Detto. Nagyon nem jött be a Béta.
Maradtam a BF5nél és beletoltam még pár száz órát.
6.
6.
Bako
#4: Azért szoktak steam-re hivatkozni az ilyen cikkekben, mert az origin nem teszi közzé a játékosok számát, a steam igen.
#3: ha kevesebben vannak nehezebb szervert találni, mert az a 2000 nem biztos, hogy a Te régiódban van, nem biztos, hogy pont most keres új pályát, nem biztos, hogy a Te szinteden van (bár ezt már szerintem rég nem nézik) és nem biztos, hogy pont olyan féle játékmóddal szeretne játszani mint Te. Ezért a 2000 az rettentő kevés. A játékosok nagy része ezért általában bot és az is csak úgy jön össze hogy vársz 1-2 percet.
5.
5.
Lorthirash
#4: hát szerintem aki teheti steamen veszi meg játékokat, mert mint platform nincs párja, és ha vannak is originen playerek ha a legnagyobb platformon rosszak a számok akkor máshol is azok lesznek.
4.
4.
crytek
#3: Amugy nem értem miért a steamet irják eleve ea cimet legtöbben originen tolnak.. Azt irják pl konzolon mennyi ez a szám
3.
3.
r3dman
Ha valaki be akar menni egy meccsbe mindegy,hogy 2000-ren vagy 20000-ren vannak benne.Tud játszani.az,hogy szar a game az már más dolog.
2.
2.
crytek
Game pass ultimatebe még mindig nincs benne? Vagy vak voltam?
Az ea playt böngészve örömmel vettem észre hogy a NFS Heat és a BF5 is tolható felhőben is. Ezeket játszom most. De bf2042 nem rémlik..
1.
1.
zozo76hun
De jo hogy nem vettem meg. Mar a beta alatt is huztam a pofam, valahogy sehogy nem tetszett a game. Maradtam en is a BF5-nel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...