Hamarosan végleges megjelenési dátumot kap az A Plague Tale: Requiem

Link másolása
A kiadó pár nap múlva végre bejelenti az A Plague Tale: Requiem hivatalos megjelenési dátumát, továbbá egy kibővített gameplay videóval is készül a rajongók számára.

A tavalyi E3 alatt jelentették be a 2019-es A Plague Tale: Innocence folytatását, mely a Requiem alcímet viseli, azóta pedig kaptunk néhány ízelítőt a játékhoz, például a tavalyi The Game Awardson, és pár hete a Summer Game Fest keretei közt is. Most azonban a Focus Entertainment bejelentette, hogy június 23-án egy hosszabb bemutató keretében rántja le a leplet az anyag megjelenési dátumáról, egyúttal pedig egy kibővített, játékmenetet bemutató videóval is kedveskedni fognak.

A folytatásban továbbfejlesztik az első részben látott játékmechanikákat és puzzle-részeket, továbbá a játék főhőse, Amicia kibővített arzenállal veheti fel a harcot az ellenséggel, akár egy íjat is használhat majd. Az A Plague Tale: Requiem PC-re, továbbá PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X és S konzolokra fog megjelenni, továbbá megjelenés napjától elérhető lesz az Xbox Game Pass szolgáltatás keretein belül.

3.
3.
crytek
#2: Biztos hogy nem. De magyarítás lesz hozzá ha nem sima rendes akkor gépi deepl-es.
2.
2.
zakkantlaci
Azt nem tudni esetleg, hogy magyar felirattal érkezik-e?
1.
1.
crytek
Ez egy kicsit megszakítja majd a ps plusszozást ,mert emiatt visszatérek boxra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...