Elmélyülhettünk a Xenoblade Chronicles 3-ban, és bemutatkozott a szezonbérlet is

  • Írta: gorien
  • 2022. június 22.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo egy huszonöt perces műsort szánt a Xenoblade Chronicles következő részének, amelyben alaposan megismerhettük a játék elemeit, és a szezonbérletről is lerántották a leplet.

Ahogy azt a Nintendo a napokban megígérte, ma jelentkezett egy közel huszonöt perces streammel, amelyet teljes egészében a Xenoblade Chronicle 3-nak szentelt. Az első és második rész világait összekapcsoló epizódot az év elején leplezték le egy szeptemberi megjelenési dátum kíséretében, amit aztán meglepetésszerűen július 29-re módosítottak.

A műsor egy új előzetessel kezdett, majd alaposan végigvette, hogy mit várhatunk a játéktól. Bemutatták a főbb hősöket, a különleges képességeiket és a fúzióra épülő Ouroboros-erőt, hallhattunk a Keves és Agnus közötti háború sújtotta világról, és betekintést nyertünk a harcok menetébe.

Bemutatkozott a 30 dollárba kerülő Expansion Pass is, ami másfél át (2023 decemberéig) fog új tartalmakat szállítani, köztük új hősöket és küldetéseket, illetve megerősítették az Amiibo-kompatibilitást is.

A Xenoblade Chronicles 3 kizárólag Nintendo Switchre fog megjelenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...