Elindult Magyarországon is a megújult PlayStation Plus

  • Írta: RangerFox
  • 2022. június 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Végre megérkezett hazánkba is a megújult PS Plus, amelynek révén egyebek mellett több száz játékból álló katalógussal és streaminglehetőséggel gazdagodnak az előfizetők.

Végre Magyarországon is elindult a megújult PS Plus szolgáltatás, mely részeként a felhasználók három előfizetési szint közül választhatnak. Az Essential az eddig megszokott előfizetést foglalja magába. Ennek segítségével élvezhetjük az online multiplayert, a felhőalapú mentést, az automatikus szinkronizációt, valamint a havonta cserélődő ingyenes játékokat, melyekkel addig játszhatunk, amíg aktív az előfizetésünk. Ennek az alapára 18 ezer forint évente.

Az új szolgáltatás ezt további két előfizetési szinttel egészíti ki. Az Extra ezeket az előnyöket kiegészítve több száz PS4- és PS5-játékból álló katalógust is kínál a felhasználóknak, melyben olyan címeket találunk, mint a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, a Demon's Souls vagy épp a Returnal. Mellettük a Ubisoft+ Classics szolgáltatás is részét képezi az előfizetésnek, melyben a Ubisoft régebbi címeihez kapunk hozzáférést. A teljes játéklistát itt tudjátok megnézni - a lista még nem teljes, folyamatosan bővül. Az Extra előfizetési szint alapára 30 ezer forint évente.

A legfelső szint a Premium nevet viseli, melynek alapára 36 ezer forint évente. Ez a korábban csak külföldön elérhető PS Now streamingszolgáltatás egyfajta kibővített változata. A Premium-előfizetők megtartják az összes alacsonyabb szinten lévő előnyöket, és azokat kibővíthetik a PS1-, PS2-, PS3- és PS4-játékok streamelésével.

A PS3-játékokat csak streamelve tudjuk játszani, viszont a PS1-es, PS2-es és PS4-es játékokat le is tölthetjük a konzolunkra. Mindemellett továbbra is elérhető a kizárólag PS5-konzoltulajok számára elérhető PS Plus Collection, amelyben 19 kihagyhatatlan PS4-es játékot találunk.

Egyébként meglévő előfizetésről is lehet magasabb szintre előfizetni, ehhez az aktuális előfizetésünkből hátramaradt idővel arányosan kiszámítható különbözetet kell kifizetnünk.

47.
47.
crytek
Lepergett az Uncharted Lost Legacy is

PS plusból valaki nem emlékszik régi ps1-2-3-as játékra ami pár órás csak? [2-4-6 órásak érdekelnének]
46.
46.
crytek
Tegnap sikerült befejeznem éppen a nap végére a Killzone Shadowfall játékot. Ismét abba a hibába estem mint sokszor máskor ha game hosszúságot akarok nézni.Megnéztem yt a walktrough hosszát és ott volt egy 6 órás..mondom sima ügy. Reggel 8 tól kezdtem mondom akkor délután már más pereg majd. Erre 12 óra 47 percig tartott. Éjfél előtt be tudtam fejezni..
Valahogy anno jobbnak hatott amikor kijöttek a megjelenéskor a trailerek. Végigvittem ,mert szeretem a lövöldéket,de full súlytalannak éreztem. És ilyenkor mindig a "fostos cod single-t" hozom fel mert igaz a legtöbbje 4-5 órás de az odaver hangulatban is akcióban is mindenben.
Annyi biztos elég nehéz volt hardon ha fizetnének se kezdenék bele.
Egynek elment. És én még azt pedzegettem megveszem majd 3 ezer ft-ért.. Ezért jó a ps plus.
45.
45.
DarkLord
Végül úgy döntöttem, hogy 1 hónap Premiummal kibérlek pár régi címet, amik kimaradtak nekem a korábbi gen-ekből (például a Puppeteer, mindig érdekelt , de kimaradt) . Végülis 5100 ft-ot megér az a pár játék, hogy végigtoljam én így döntöttem. Pont most jár le az előfizetésem és így, akkor tolok 1 hónap Premiumot, majd ismét vissza a sima előfizetésre.
44.
44.
crytek
#43: Azért szeretem,mert anno a Crytek úttörő volt grafikában mind a Far Cry-al, de legfőbbképpen az évekre előremutató Crysis játékkal.
Sosem fogom elfelejteni ,hogy az akkori 8800GTmen mindent beállítást maxra húzva kb 18 fps körüli átlaggal vittem végig. Kb talán az egyedüli game amibe a legtöbb végigjátszást tettem már ,de a vége sosem lett könyebb ott mindig szopó van :)

Az általad említett Sony király exklúzívjairól mindig is az volt a véleményem,hogy addig jók királyak amíg elérhetetlenek azaz nincs géped amin told őket és vágyakodsz rájuk...mikor itt a gép nem is tolod őket inkább mást... :)
Nem mellesleg 30+ órás játékba nem akarok belemerülni mert ki tudja mikorra vinném végig... november vége pikk pakk itt van inkább a sok kis apróságot tolom. Remélem a sony saját címek nem fognak nagyon hamar kikerülni.Bárcsak olyan lenne mint a game passnak hogy a ms címeik kb örökre bent maradnak...Ha kikerülnek akkor sajnos beszoptam és így jártam... De mivel minden jön pc-re oda ugyis be lesznek szerezve egyszer...(Ghost of Tsushima is fog jönni ebben biztos vagyok főleg ezek után hogy a ps plus miatt nincs ára már pc-n meg 60 ért el lehet majd adni)
43.
43.
csoki0619
#42: Ennyire szereted a Crysis szériát? :-)
Engem valahogy sosem tudtak lekötni, pedig próbáltam mind a 3-at. Nem h inkább pótolnád a sok Sony exclusive játékot, amik eddig kimaradtak, főleg h a legtöbb open-world műfaj, tehát elég sok időt elvisz. Én most kezdtem bele a Ghost of Tsushima-ba, hát nagyon komoly kis game lett. Nem nagyon akart lemenni 40 dolcsi alá, pedig már egy éves a game, de a ps plus extrára váltás a sima egyéves csomaggal már ezért az egy játékért megérte.
A Spider-Man-ek tetszeni fognak biztos. Az elsőt rongyosra játszottam, a Miles Morales pedig várja a sorát. Valamikor nyár végén sorra is kerül, mire végzek a Szusimával.
42.
42.
crytek
PS Plus első áldozata kivégezve.

Crysis Remastered (acsimax ,platina ki hogy akarja nevezni) /2x vittem végig hozzá/
A játék párszor érezhetően akadozott a ps5-ön. Nem sokszor ,de volt rá példa. A finálénál meg többször is szétfosta magát a game szarrá fagyott. De a gépet nem kellett újraindítani csak kilépni az "asztalra" és kilőni a játékot.
Ez a remastered gyak. csak egy újra kiadás lett. Jelentéktelen a grafikai változás. Tudom értem ,hogy ezek a kiadások jelentik a cégeknek az új friss bevételt,de a kedvencem többet érdemelt volna. Legalább egy remake-elést...de ebből már nem lesz semmi. De remélem a Crysis 4 megint odaver majd grafikában. Sajnos kétlem ezt ,mert anno évekre meghaladta a korát most meg kb minden valamit magára adó game ugyanolyanan szép és már nem igen ugranak akkora léptékkel mint pl anno a Crysis tette.
Mivel a kedvencem ha belerakják game passba ott is maxolom majd, sőt ha bundlezzák pc-n ott is. Kihívás nincs a játékban csak egyedül a vége.
Várom szeretettel a Crysis 2-3-at valamelyik előfizetésbe. A 4. részt meg főleg
Holnap a Killzone Shadowfallt játszom végig. Azután elvileg a 2 db pókember tervezem.
Series X sajnos parkolópályára került elvileg a Plague 2-ig.. azt egyből végigviszem és vissza ps5 re... 2022.11.30-ig nem sok időm van és rohadt sok a játék
39.
39.
Hoki György
#37: Nem valószínű, roppant hasznos tud lenni, ha pl messze kerül az ember otthonról. Munkaügyben például néha utazom, és nem rossz, ha egy gyatrább laptop és dualshock 4 elég ahhoz, hogy mondjuk leüljek játszani egy jót, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül.

#38: Valószínűleg megcsinálják majd, de azért roppant idegesítő, hogy ennyire nem foglalkoznak a dolgokkal. Az app úgy tűnik, ugyanaz mint a Now, csak a neve más, mert nem csak minket nem enged be, egy Reddit poszt tanulsága szerint nagyjából semelyik új országból nem lehet rá felmenni. Namármost a sony sose a pcvel való kapcsolatáról volt híres, de ez azért szánalmas. Nem kevés pénzt csenget ki az ember azért, hogy esetleg ne működjön, aminek kéne.
38.
38.
Csoki80
#36: Nem enged be engem sem régió nem támogatott... De akkor minek reklámozzák?
37.
37.
crytek
#36: Nagyon úgy tűnik egyedül csak te akarod pc-n tolni itt...
36.
36.
Hoki György
Tegnap elvesztem a hsz-ek közt, de akkor megkérdem megint. Titeket beenged a pc appba? Mert engem a saját, magyar régiós accountommal nem enged be (azt írja, hogy nem támogatott régió), viszont a streaming megy a konzolon.
35.
35.
crytek
Crysis Remastered le is pergett elsőre.. most jön a brutál nehézség.. Mindig elfelejtem hogy ennek a vége még easyn is kínszenvedés pedig már 20x végigvittem.. És milyen deltán te jó ég azt a szenvedéscunamit ami ott van videora kéne venni..

Most megyek egyet futni és este ránézek valami felhős játékra milyen a "minősége", kíváncsi vagyok
34.
34.
nemfontos
#33: Már most megbántam hogy premium -ra frissítettem. Nekem 2024 januárig van előfizetésem, és csak egy az egyben lehet átváltani. így a másfél év miatt 9 ropival többet kellett adnom, mint ha csak az extrát veszem. A stream -et nem fogom használni, és a ps3 -asok közül pont azok hiányoznak, amikkel egyébként játszottam volna.
A régebbiekből meg, még az ico sincs, pedig azt már régóta akartam.

Ha ma váltanám át a meglévő előfizetésem, akkor már csak az extra -ra nyomnék rá, a maradékból meg bármit is vehettem volna.

Igazából csak egy évet akartam amúgy is. Azzal rontottam el, hogy leárazva vettem pár hónapja egy éves plus -t...
33.
33.
zoli12i
Később majd előfizetek rá. Csak azok a játékok, amik a legjobban érdekelnek a listáról azok pont megvannak és tolom (Demons souls, NBA2K).
Még ha a Last of Us 2 és az új Ratchet and Clank hozzá jön, akkor ez durva lesz majd.
A 2 pókember, Thusima, Returnal,Death stranding, Guardians of the Galaxy már csak ezekkel is el leszek bőven.
32.
32.
crytek
#31: Akkor csak szarul jelzik.

Crysis Remastered már megy. Ezt kimaxolásig tolom. Azután Killzone Shadowfall jön. Ezt nem maxolom mert multi is van benne és az full hidegen hagy. Ezután jön a 2 pókember. Az ezek utánit még nem gondoltam ki ,most a bőség zavara van :)
31.
31.
nemfontos
#30: De benne van... tegnap a teszt kedvéért elindítottam a pókot méghozzá stream -el. És a magyar változat indult el.

Amúgy mikre fogsz ráugrani így első körben?
30.
30.
crytek
#29: Nem ugy értem. Hanem mi a szarért tették a classicba azaz a ps1-2-3-as cuccok közé a sok új címet? Teljes fejetlenség...

Most töltöm a címeket amiket tolok majd erre megdöbbenve látom hogy a spidermant tényleg nem voltak képesek a magyar feliratosat betenni nekünk? Nem írja a magyar feliratot a Miles Moralesnél érdekes ott van ahogy a Death Strandingnél is..
29.
29.
nemfontos
#28: Pedig van logika benne... az kell nekik, hogy premium -ot fizess ha lehet. Ezek a cégek pénzt akarnak keresni. Nem az a céljuk hogy te jól járj, hanem az, hogy úgy legyél elégedett, hogy közben lehetőleg többet fizess.
Pl nekem most kell a demon souls. Felfrissítettem az előfizut. Lejátszom... Jobban jártam? Persze. De ha még egyszer játszani akarok vele, akkor megint fizetnem kell, mert nem vettem meg, és nem is tarthatom meg. Újra elő kell majd fizetni miatta. Eladni nem tudom senkinek, illetve akármikor ki is vehetik a listából ha akarják. Arról nem is beszélve, hogy amikor kiveszik, és nekem mégis kellene mert annyira szeretek játszani vele, akkor végső soron úgyis meg kell vennem, és még ha le is van árazva, összességében akkor is többet adtam érte, mint ha az elején egyszerűen csak megvásároltam volna egy leárazás alkalmával.

Szóval ki van ez találva okosba. :)
28.
28.
crytek
Aki ezt kitalálta hogy melyik gamet melyik "katalógusba" rakják be...megcsapkodnám szöges léccel...
27.
27.
nemfontos
#25: Ezzel én is pontosan így vagyok. De mivel a returnal és a demon souls ott van, így most az egyszer megérte felfrissítenem a meglévő előfizetésem. (érdemes utána azonnal cancel -t nyomni, nehogy megújítsa amikor vége)
Ezt a két játékot meg azt a macskásat lejátszom, közben kipróbálom stream -en azt a pár régit ami érdekelt, és ennyi... legközelebb megy vissza az essential pakk.
Már most sem vagyok biztos benne hogy jó ötlet volt premium -ra frissíteni. Az extra is elég lehetett volna.
Ha még lejárat előtt a racket -et beleteszik. (még van egy évem) akkor már elégedett leszek vele.
26.
26.
nemfontos
#24: Ezt nem értem pontosan... honnan került levonásra a középső csomag ára?
25.
25.
Sz0ty1
Nekem nem éri meg. Nem az ára miatt, hanem mert egyszerűen nincs időm ennyit játszani. Jól elvagyok abban a kevéske szabadidőmben azzal a 15-20 játékommal, amik már egyébként is megvannak.
24.
24.
Zisten
#7: Igen, miután hazaértem a PS5 store-ban több cím is ott volt amit hiányoltam.
Valamiért az App-ban sokkal kevesebb címet látni.
Így már vonzóbb a lista, de még hiányzik jópár.

Én a középső csomagra fizettem be. Jó volt látni, hogy a premium árából rögtön levonásra került a közepes csomag pontos ára.
Lehet arra is újítok egyszer.
Most ez könnyebben belefért a keretbe.
23.
23.
crytek
#22: Vagy eleve úgy betenni, hogy egyből ott van mellette mikor szedik ki.. Mert akkor jobban lehet sakkozni mivel kell játszani..
22.
22.
Norbiii
Nem olcso, de...

Ha az ember vesz 2 teljes aru jatekot, az kerul annyiba, mint az eves elofizetes, es egy tonna jatek jar melle. Igy szerintem megerheti. Csak jo lenne minel tobb jatekot betenni es azokat ott hagyni, hogy az ember vegig is tudja jatszani.
21.
21.
crytek
#18: Ha nem derült még ki akkor leírom: én játszani szeretek nem szopatni magam. Azaz ilyen nioh, dark soluls és ezek bármilyen permutácija skippes. Mert balfasz vagyok bennük
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...