Saját sorozatot kaphat a Star Wars Jedi: Fallen Order főhőse

  • Írta: RangerFox
  • 2022. június 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Állítólag a színész már meg is állapodott a Lucasfilmmel, a sorozat pedig a Disney+ felhozatalát erősíti majd.

A 2019-ben megjelent Star Wars Jedi: Fallen Order az utóbbi idők legjobb Star Wars-játéka volt. Nem véletlen, hogy folytatást kap, mely a Survivor alcímet fogja viselni, valamint akár LEGO-ból is megépíthetjük a cuki droidját. Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a játék főszereplőjéről, Cal Kestisről egy új spin-off sorozatot készítenének a Disney+-ra, melyben természetesen ugyanúgy Cameron Monaghan alakítaná a főhőst, mint ahogy eredetileg is.

Erről Kristian Harloff műsorkészítő számolt be megbízható forrásra hivatkozva. Állítólag a Disney, a Lucasfilm és Monaghan megállapodott már a feltételekben, viszont tervezett megjelenési dátum egyelőre nincs, így még egész biztosan messze van a premier. Egyelőre természetesen a Disney semmit nem erősített meg, így a hír pletykaként kezelendő. Mindenesetre érdekes alapanyagnak tűnik, beleillene a Mandalóri, a Boba Fett könyve és az Obi-Wan Kenobi Disney+-sorozatok közé.

8.
8.
xanatos0911
Inkább ne jöjjön semmi, elnézve a Kenobi sorozatot is… a 6 epizódban volt körülbelül 2-3 jelenet ami nem volt teljesen ostoba és kb 2 ami elég király volt, az összes többi nettó hülyeség, siralmas forgatókönyvírás es rendezés.
6.
6.
BockÚr
#2: +
helyette egy starkiller sorozat is jöhetett volna 100x többet lehet belőle kihozni mint ebből a semmitmondo srácbol...
4.
4.
pmarci66
#3: Jah, a színésznek meg Monaghan, nem pedig Monoghan, kétszer is így van leírva.
3.
3.
zoe9
2.
2.
suresz
na, már látom azt asztalt csapkodják a jobbnál jobb ötletekért! gondolom ez is majd úgy kezdödik, hogy egy sivatagos bolygón bújdosnak, de aztán valamiért mégis elhagyják a bolygót, hogy aztán egy hosszú elnyújtott, semmilyen évad után cliffhanger-ként hozzánk vágjanak valami karakter show-up-ot!
1.
1.
wolfwarrior
Ne, légyszíves, csak ne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...