Hamarosan érkezik a 60 Hz a PlayStation Plus PS1-játékaihoz

Link másolása
Egyelőre az európai területeken a PS1-játékok döntő többsége PAL régiós, melynek következtében csak 50 fps-sel élvezhetjük azokat. A Sony viszont hamarosan változtat ezen.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, hazánkban is elindult a megújult PS Plus szolgáltatás. A PS Plus Premium-előfizetőknek lehetőségük van klasszikus PS1-játékok letöltésére, valamint streamelésére is, az egyetlen probléma az, hogy jelenleg az európai felhasználóknak a játékok PAL-verzióival kell beérniük, melyek az NTSC-s társaikkal ellentétben maximum 50 fps-sel futnak. (Az NTSC-régiós kiadások 60 fps-t hoznak, ez az eltérés az eltérő alapértelmezett képfrissítési frekvenciának köszönhető, ami Amerikában egykor 60 Hz volt, míg Európában 50 Hz.)

Szerencsére a Sony gyorsan kapcsolt, és egy Twitter-posztban jelentette be, hogy a közeljövőben a legtöbb PS1-játékhoz lehetőséget biztosít az NTSC-verziók kiválasztására. Ez a változtatás az ázsiai, európai, közel-keleti, indiai, dél-afrikai, ausztráliai és új-zélandi régiókat érinti. Az észak-amerikai régiókban már az új szolgáltatás indulásakor is NTSC-verzióban voltak elérhetőek a klasszikus PS1-játékok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...