Úgy tűnik, készül a mobilos Destiny

  • Írta: szlav
  • 2022. július 5.
  • Pletyka
Link másolása
Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a Bungie és a NetEase már két éve dolgoznak együtt a mobilos Destiny spin-off kilövésén.

A 100 millió dolláros tőkeinjekció óta tudjuk, hogy közeli kapcsolatot ápol a Bungie és a kínai NetEase, a The Game Post beszámolója szerint pedig az első közös dobásuk egy mobilos FPS lesz a Destiny-univerzumban. Habár a Sony-deal bejelentése óta nehéz megítélni, hogy milyen irányt vesz később a stúdió jövője, jelenleg nem valószínű, hogy kaszát kapna az apró képernyőkre tervezett lövölde.

Ha a korábbi pletykákat nem is vesszük számításba, a The Game Post így is több, egymástól független forrást említ, amelyek a játék érkezését igazolják. Az infók egy része a NetEase Games egyik grafikus művészétől származik, aki a saját LinkedIn-profilján egy egyelőre nem bejelentett FPS mobiljátékot emlegetett, melyet a kínai vállalat a Bungie-val társulva készít. Ezt a hírt megerősíti az online magazin saját forrása is, amely szerint a Bungie és a NetEase már legalább két éve dolgozik ezen a projekten.

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a készülő mobilos MMOFPS nem a jelenleg is futó (és rendkívül sikeres) Destiny 2 mobilos inkarnációja lesz. A szivárogtatók egy teljesen új, önálló címet emlegetnek, amely egy teljesen új, házon belül készülő mobilos engine-en fut majd - az utóbbiról egyébként már áprilisban is jelentett a TGP.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...