A Halo-univerzum atyja készíti a következő Battlefield kampányát

  • Írta: szlav
  • 2022. július 5.
  • Pletyka
Link másolása
Az EA sem titkolja, hogy a Battlefield 2042 bukása után nagy irányváltásra van szüksége a sorozatnak. A következő Battlefield egy teljes single player kampánnyal érkezik, melyet a Halo atyja, Marcus Lehto vezényel.

Az Electronic Arts egyik legfrissebb álláshirdetése sokat elárult a következő Battlefield-játék alakulásáról. A vállalat egy tapasztalt dizájnigazgatót keres az általuk csak Battlefield Seattle Studio néven emlegetett új csapatba - bizony, arról a stúdióról van szó, amely élére tavaly ősszel a Bungie társalapítóját és a Halo: Combat Evolved tervezőjét, Marcus Lehtót nevezték ki. A hirdetés tovább pontosítja az egyelőre üresen álló pozíció mivoltát: a munkaköri leírás szerint a dizájnigazgató azt a művészi csapatot irányítja majd, akik az új Battlefield-kampány látványvilágát keltik életre.

Eddig is tudhattuk, hogy Lehto stúdiója egy új first-person shootert készít, arra azonban csak most derült fény, hogy ez a játék valójában nem más, mint a következő Battlefield egyjátékos módja. A fent említett hirdetés szerint a seattle-i csapat feladata az, hogy izgalmas történetekkel, emlékezetes karakterekkel és nagyszerű játékélménnyel gazdagítsák a Battlefield-univerzumot, abban pedig mindnyájan egyetérthetünk, hogy a Battlefield 2042 bukása után az efféle vérfrissítés jócskán ráfér a szériára.

1.
1.
crytek
Remek, akkor a pl codoktól eddig is messze elmaradó single még szarabb lesz.. Ez kell ide.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...