NBA 2K23 - a PC-sek idén is az előző generációs verziót kapják

  • Írta: szlav
  • 2022. július 8.
  • Gyászhír
Link másolása
Az NBA 2K PC-s rajongói az elmúlt pár évben sajnos megszokhatták, hogy a 2K másodrangú állampolgárként kezeli őket. A platform portja ezúttal is a régi konzolgeneráció verziójának felel majd meg.

Az NBA 2K21 megjelenésével jókora technikai szintlépésen esett át a 2K Games népszerű kosárlabdás sorozata, a PC-s rajongótábor azonban sem 2020 őszén, sem pedig tavaly nem élhette ezt át. Habár a generációváltáson már jócskán túl vagyunk, a számítógépes port az elmúlt két évben mégis a PlayStation 4-re és Xbox One-ra szánt prev-gen verzió átirata volt, ez pedig nem lesz másképp idén szeptemberben sem.

Miután a 2K a minap leplezte a játék (egyik) borítósztárját, Michael Jordant, időt szántak arra, hogy a hivatalos weboldalon fellőjék a gyakran ismételt kérdések szekcióját is. A számítógépes kosárrajongók a lap alján szembesülhetnek a kiábrándító kijelentéssel, miszerint a 2K Games továbbra is fontos ügyként kezeli a PC-s verzió megújítását, idén azonban még az előző generációs verziót kapják a vásárlók, miközben a stúdió az Xbox Series X/S-re és a PlayStation 5-re készülő változatok fejlesztését helyezi prioritásba.

Zárógondolatként halkan hozzátesszük, hogy tavaly szóról szóra ugyanezt ígérte a 2K Games.

8.
8.
DarkLord
#7 Pedig én nem csalok soha. A PS-es játékos állomány sokkal erősebb, mint a pc-s és csak ez az egy rész volt, amin nyomtam pc-n a parkot 200 feletti győzelem után jött az első vereségem és 10. vereségnél befejeztem a játékot, mert semmi élvezetet nem nyújtott számomra a sok csaló és minuszos győzelmi %-os játékosokkal volt tele a park...egyszerűen nem lehetett veszíteni. Nem mondom, hogy béna játékos vagyok, mert a kezdetektől tolom a 2K kosaras játékát és ismerem minden részletét.

PS-en meg 90% alatt nem voltam parkban soha, pedig ott egy szezonban a legtöbb meccsem 5000 feletti volt. Most a legújabb részben a 2k22-ben 97,1 %-on állok. Ja és Random emberekkel nyomom úgy, hogy 1 ember sincs a barát listámon! Jó "random" olyan régóta tolom a parkot, hogy tudom ki aki jó játékos és ők is ismernek engem, így ha látjuk egymást, akkor összeállunk csapatba. De a legtöbbet 1-1 elleni meccsekben toltam vagy 2-2 és kevesebb 3-3-at.
7.
7.
Zanetti
98% felett és te voltál az egyetlen, aki nem csalt? Hihető. :)
6.
6.
crytek
#5: Aki szereti a kosarat az nem fogja megunni.. ennyi erővel minden létező single game unalmas lenni mert egyedül tolod ,de ugye nem mind azt :)
5.
5.
DarkLord
#4 single miatt ilyen játékokat egyszerűen nem éri megvenni... ha single, akkor előveszel egy régi részt például ez Jordan challenge-t hozza vissza, amit már a 2k11 tartalmazoot az a rész baromi jól sikerült, akkor inkább azt szedném elő. Ha újabb genes játékra hajtanék, akkor meg a 2k14-et mondanám. Persze ez még nem a legújabb gen, haenm a ps4 gen. De ezek mind olcsóbb megoldások, ha single-zni akarsz. De, például én a single részét be sem kapcsolom évek óta, mert minek? A gép ellen játszani az semmi élményt nem nyújt meg abból nyomsz 1-2 meccset azt félre is teszed a játékot. Nem, azért mert szar a játék, hanem unalmas egyedül...mert a 2k-t lehet szidni az üzletpolitikája miatt, dehogy a játékuk nagyon rendben van, mint kosaras játék az 100%.
4.
4.
crytek
#3: "Ha online akarsz játszani, mert ugye mi másért is vennéd meg"

haha jó vicc volt ..ja nem! Single player miatt mi másért...
3.
3.
DarkLord
Pc-re semmi értelme a játéknak, mert tele van csalóval és nem is foglalkoznak vele. Ha online akarsz játszani, mert ugye mi másért is vennéd meg, akkor nulla értéke van az egész játéknak a sok csaló miatt. Én a 21-el játszottam tisztán online, rajtam kívül szerintem a park-ban nem is volt olyan, aki nem csaló lett volna, ennek ellenére ott volt a park-ban 98% feletti win átlagom, mert hiába voltak cslók az egész játékos állomány egy nagy nulla a csaláson kívül. Szerintem semmi értelme pc-re kiadni se amúgy. Senkinek nem ajánlanám, hogy pc-s változatért egy fillért is adjon.
2.
2.
Magnumpi81
1.
1.
crytek
Azért nem semmi, mennyire veszik semmibe a pcseket. A pénzük kell mert ugye kiadják rá, de szarnak a fejükre a minőség miatt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...