Külsős tesztfázisba léphet a Beyond Good & Evil 2

  • Írta: gorien
  • 2022. július 9.
  • Pletyka
Link másolása
A Beyond Good & Evil 2 rég nem hallatott érdemben magáról, és most is csak Tom Henderson ipari forrásaira támaszkodva írhatunk róla. De ha minden igaz, akkor a Ubisoft hamarosan megkezdi a külsős tesztelők bevonását.

Öt éve már, hogy a Ubisoft egy E3-on leleplezte a Beyond Good & Evil folytatását, azóta azonban ritkán találkoztunk a játékkal, és tekintve, hogy már közel kilenc éve fejlesztik, sokan talán fel is adták a reményt, hogy valaha megjelenik – pláne, hogy amikor mégis jön valamiféle hír róla, az sem különösebben jó.

A rendre helyesnek bizonyuló, ipari értesüléseiről híres Tom Henderson nemrég leközölt egy Ubisoft-játéklistát, mely szerint a franciák még mindig számolnak a játékkal, és ismét Henderson volt az, aki tegnap s forrásaira hivatkozva megírta, hogy a Beyond Good & Evil 2 hamarosan  elérheti a munkálatok következő lépcsőfokát.

Az információk alapján a játék még a hónapban felkészül arra, hogy megkezdje a külsősök bevonásával történő tesztelést, ami ráadásul szabadabb lesz, mint amit a Ubisoft általában enged – a kiadó rendre úgy teszteltet, hogy hetente egyszer ad hozzáférést a készülő játékaihoz a tesztelőknek.

Ha tényleg több ember kezébe kerül a játék, akkor nem kizárható, hogy rövidesen elcsípünk az intereneten egy-két szivárgást. De ami ennél is fontosabb, hátha jó előjele ez annak, hogy a szeptemberi Ubisoft Forwardon már végre viszontlátjuk a Beyond Good & Evil 2-t.

21.
21.
jed
#18: Kedvesen naív vagy, azt gondolva, ez a fillérb*szó megért bármit is. Mondanám, ha nem szólsz, elmegy, de nem megy el az istennek se. Maximum ha spórol valamin 3 forintot.
20.
20.
hedzsooo
Hat, a Skull & Bones-t is beharangoztak kb. 9 eve, Black Flag utan, aztan a rossz vicc csak, hogy az AC: Black Flag tovabbra is fenyevekkel jobb osszessegeben kalozos temaban, mint ez az uj cimuk akar lenni majd iden. De legalabb igy eszembe juttattak most a Sea of Thieves-t, arra regota ra akartam mar nezni, most benne is van meg Game Pass-ben PC-re.

En mar ebben a BG&E 2-ben sem bizom, kb. tuti nem az lesz, amire az elso 1 resze utan sokan szamitanank de majd meglatjuk persze.
19.
19.
TrishtanAG
#17: Annyira nem bonyolult, hogy miből tartják fent, tekintve, hogy a CD Projekt szerelemprojektje.
18.
18.
Heldengeist
#17: Látom még mindig kevered a szezont a fazonnal. Akkor ez már így marad, ötödször már nem fogom körbeírni.
17.
17.
crytek
#16: Gogon sincs fent minden. Ha érdekel a dolog (ugyse válaszolnának) gognak írva tudnának érdekes dolgokat mondani biztos, hogy mivel jár egy egy régi sehol nem megvásárolható cím újraélesztése.. Az mai napig talány és csoda hogy nem mentek még csődbe..
16.
16.
Heldengeist
#15: Ha ezeréves "szarokban" nem volna pénz, nem létezne GoG, meg nem is remasterelnék őket.

A licenc dolog meg ott bukik meg, hogy sok dolog viszont mégis bekerül BC-be, amit egyébként már nem árulnak. Például a Forza Horizon (1), a DIRT 3 vagy a GRID 2.

Mint mondtan, az, hogy eladhatnak-e valamit és az, hogy megoldják-e a BC-t hozzá, két teljesen különböző dolog. Aminél nem oldották meg, annál egész egyszerűen azért nem oldották meg, mert nem is akarták, nem pedig azért, mert licencjogi akadálya van. Generáció elején, amíg nincs sok játék az új gépre, marketing értéke van, hogy játszhatod a régieket, ami meg nem megy, még van esély a bővülésre. Ha viszont már bejáratták az új gent, onnantól szarnak bele.
15.
15.
crytek
#14: A licensz az drága. Ott van pl a MS ezerszer nagyobb cég mint a sony és 4 év múlva kukázza pl a forzákat a storeból..
Ha az ezer éves szarokban még látna pénzt bárki hidd el sose lötték volna le a storeokat és minden gépen futna minden..
Sajnos ez van. Nekem sosem volf eredeti xbox 360am és sajnos sok címet sose fogok így tolni mert nem kaptak bc-t az új gépre :(
14.
14.
Heldengeist
#13: Eredetileg a konzoloknál sokáig deficittel árulták a hardvert és a játékokon kerestek. Pláne, amikor már külön fizetős lett a multi (először PS-en), viszont már a PS4 hardver is rekord idő alatt fordult nyereségesbe, vagyis már nem csak a játékok termelték a profitot. Nem beszélve arról, hogy az utolsó időkben már bagóért árulták a PS3 Super Slimeket és még úgyis volt profit a hardveren.

Ami meg a jogi részt illeti, azt újra lehet tárgyalni. Ráadásul az csak az új eladásokat illeti, a meglévő kópiákat (fizikai lemezeket) nem.

Ez szimplán arról szól, hogy a Sonynak (se) már a sok pénz sem elég.
13.
13.
crytek
#12: Nincs mit megoldani :)

Ps1-ps2 játékokat a ps5 simán futtatja... Mégse élesztették újra a ps1-ps2 storet hogy minden létező cuccot tudjunk játszani.. Ez nem tech dolog mint mondtam hanem 90%-ban jog és licensz kérdése..
Ps3at meg akkor el is mondtad sokkal drágább lett volna a ps5..
12.
12.
Heldengeist
#11: Ha akarják, megoldják. A korai gyártású PS3 gépekben például benne volt egy SoC-ba integrálva az eredeti PS2 CPU és GPU, hogy meglegyen a visszafelé kompatibilitás (CECHAxx és CECHBxx modellek). Aztán a gyártási költségek csökkentése jegyében később kivették.
11.
11.
crytek
#10: Mit oldjon meg? Elvagytok ti szédülve... A nagy MS sem oldott meg semmit mivel ennek nem csak technikai de jogi akadályai is vannak.Xbox 360 cím még raklap van és mégse kerültek bele a bc-be. Alapból kezdjük ott hogy ps1-2 store nem létezik már tudtommal. Onnan mit akarsz áthozni? PS3 rendszere meg pl full más mint a mostani "pc alapú" gépek...

Emögött sokkal több mint mint gondolod hogy mindennek kéne futnia mindenen. De jó is volna.. De pc-n sincs ilyen mert ott is hiába fut az ezer éves cím ha újból az új gamerek ott se tudják megvenni már őket mert "eltüntek" a fejlesztők kiadók és isten tudja kiknek a kezében vannak az újrakiadás és bármi másnak a jogai
De mi fotelból könnyen akarunk mindent tolni,hát persze :)
10.
10.
Heldengeist
#7: 20 éves játék a legalja ultrabookon elmegy. Ami a PS-t illeti, a Sonyt kell noszogatni, hogy oldja meg tisztességesen a visszafelé kompatibilitást. Elég alap lenne.
9.
9.
crytek
#6: "Általánosságban a remastered változatok fölöslegesek"

Szimplán nem játékos szemmel nézzed és akkor rájössz hogy ez amit írtál egy hülyeség. Ez kb olyan mint neked azt mondaná mindenki minek jársz dolgozni, hülyeség hiszen csak pénzt kapsz érte (pénz = megélhetés)

Ezeknek ez a legnagyobb értelműk: Egy már "lejárt szavatosságú" és már 1/4-ed áron senki által se vett játékot minimális ráfordítással újból eltudnak adni 40-70$-ért akár több millió példányban (az évek alatt ugye sok új játékos "jön létre" akik inkább az újat veszik majd meg mint a régit amiről lehet nem is hallottak.

Rohadt sok cím van még amihez hozzá lehetne nyúlni... :)
7.
7.
Raam989
#3: Nekem pl nincs pc-m. Ps4/5 és switch van itthon, egyikre sem érhető el semmilyen formában. Mondjuk én jatszottam az erdetivel xbox classicon, de gondolom biztos sokan vannak hasonló setuppal, akiknek anno kimaradt.
6.
6.
Heldengeist
#4: Így van. Általánosságban a remastered változatok fölöslegesek. Egyedül akkor van értelme, hogy konkrétan nem fut vagy már nem vásárolható meg az eredeti. Pláne, ha az eredeti még nincs 5 éves, mert olyan is előfordul. Az meg a legmocsokabb húzás, amikor a remastered okán törlik a boltokból az eredetit.
5.
5.
Ooorky
#3: Na meg pár napja 749ft-ért dobálták Xbox store-ban a HD edition-t.
4.
4.
crytek
#3: Ahogy a remake-ek, remasteredek 99.99%-a mégis megcsinálják őket...

Furcsa hogy az ubi tud csak ilyen debil módon vergődni..minden jöttment cég kb hiba nélkül hozza a kötelezőt ezek meg szenvednek egy prince-el is..
3.
3.
Heldengeist
#1: Csak ezért minek? Az eredeti továbbra is elérhető Steamen, GoG-on és Uplay-en is. Aki meg akar vele ismerkedni, minden lehetőség adott.
2.
2.
quakeskull
#1: Elnézve a Prince of Persia remake minőségét, inkább ne...
1.
1.
Raam989
Ennyi idő után illő lenne az első részt is újra kiadni. Szerintem bőven felnőtt egy generáció azóta, akinek lövése sincs arról, hogy mi ez a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...