A háború miatt várat magára a GoldenEye 007 újrázása

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 11.
  • Pletyka
Link másolása
Gyakorlatilag nyílt titok, hogy a Microsoft remake-elné a GoldenEye 007-et, azonban a legutóbbi hírek szerint egy darabig még biztosan nem mutatják be a játékot - az orosz-ukrán háború miatt.

Jó ideje pletykálják már, hogy remake-et kaphat a Rare Nintendo 64-re megjelent klasszikusa, a GoldenEye 007, sőt februárban arról is lehetett hallani, hogy már csak hetek kérdése a bejelentés. Erre viszont azóta sem került sor.

Mint kiderült, nem véletlenül: először Jeff Grubb írt róla a Twitteren, de az Eurogamer forrásai is megerősítették azt a hírt, hogy a nagy csönd hátterében az orosz-ukrán háború áll. Ez azt jelenti valószínűleg, hogy jó ideig eltarthat még, mire megmutatják a játékosoknak a felújított kiadást.

Grubb egyébként a 1 vs. 100 korábban már szintén pletykált visszatéréséről is szót ejtett, méghozzá annak apropóján, hogy a projekt elveszítette a vezetőjét: Alex Kipman azután hagyta el a Microsoftot, hogy zaklatással vádolták meg. Grubb annyit fűzött hozzá a sztorihoz, hogy nem tudja, mit jelent ez a fejlesztés számára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...