Próbaidőszakkal bővült a megújult PlayStation Plus

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 19.
  • Akció
Link másolása
A drágább Extra- és Premium-csomagokra is úgy fizethetünk elő immár, hogy az első hét napon ingyen játszhatunk - kivéve, ha már van PlayStation Plus Essential-előfizetésünk.

Habár a megújult PlayStation Plus rengeteg újdonságot ígér, teljesen érthető, ha valaki az árcédulákat látván ódzkodik a drágább Extra- és Premium-csomagok megvásárlásától. Nekik segíthet a döntésben a Sony által szép csendben bevezetett hétnapos próbaidőszak bevezetése, amivel kötöttségek nélkül tehetnek egy próbát.

A próbaidőszak opciója nem választható külön, lényegében egy új előfizetés első hét napját adja oda grátisz a Sony - ez azért fontos, mert az első hét leteltével rögtön levonják a havidíjat tőlünk, ha nem mondtuk le időben a regisztrációnkat. A beszámolók szerint a próbaidőszak nem érhető el azok számára, akik meglévő PlayStation Plus-előfizetéssel rendelkeznek, és ez vonatkozik az Essential-felhasználókra is. 

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, júliusban több új játék is bekerült a PlayStation Plus drágább csomagjaihoz tartozó játékkatalógusba, így többek között a Stray is.

6.
6.
Hoki György
#5: Biza, a Sony-t abszolút hidegen hagyja a dolog, de elvileg nem csak nálunk nem jó, egyik új Közép-Európai országban sem megy. Viszont, ami még szebb, hogy bevezették az olyan jellegű hitelesítést, hogy nem is tudsz venni tagságot olyan kártyával, ami nem a régiódban van, szóval a tervem, hogy hagyom a magyar régiót a viharba, regisztrálok egy amerikait (amiben minden benne van) és azt teszem a fő accountommá, szintén ment a kukába :D Marad a jó magyar, hiányos szolgáltatással, kevesebb játékkal, ahogy kell.
5.
5.
crytek
#3: Nem mondod hogy 1 hónap után se jó még? Az derék.. mondjuk a cég neve Sony ..az is csoda hogy ps-en elérhető lett végre..
4.
4.
hnace
Annyi aprócska, igazából teljesen lényegtelen részlet hiányzik a cikkből, hogy ez a lehetőség csak az Egyesült Királyságban élőknek elérhető
3.
3.
Hoki György
Még szebb már csak az lenne tőlük, ha rendbe tennék a pc appot, hogy magyar fiókkal is lehessen használni, meg ha esetleg kiszednék a régió exkluzivitást a ps3 játékok 80+ százalékéból.
2.
2.
nemfontos
#1: Vagy 7 naponta születik egy új fiók... :D és utána nyomja orrvérzésig hogy vége legyen a játéknak mire lejár a hét és kezdheti a következőt.
1.
1.
crytek
Ez remek ötlet ,mert aki esetleg nem akar fizetni 1 hét alatt letolhat pár db rövidebb exklúzivot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...