Szeptemberben érkezik a Circus Electrique

  • Írta: gorien
  • 2022. július 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Amikor a viktoriánus London lakóit egy ismeretlen jelenség lelketlen gyilkológéppé változtatja, egy cirkuszi társulatra hárul a feladat, hogy megmentsék a várost – miközben azért az előadásokat is megtartják.

A magyar Zen Studios és a Saber Interactive tavaly mutatta be a Circus Electrique-et, amely első ránézésre ugyan olyannak tűnhet, mintha a Darkest Dungeonre keménykalapot és krumpliorrot húztak volna, de ennél azért többről van szó – ezt egy áttekintő előzetes is igyekezett megerősíteni. Az új előzetessel pedig már azt is tudjuk, hogy mikor állhatunk ennek a nem hétköznapi cirkuszi társulatnak az élére.

A Circus Electrique-ben kétfelé kell majd figyelnünk: a körökre osztott harcokat London utcáin vívjuk majd a gyilkossá lett polgárok ellen, míg a cirkuszban újra és újra előadást kell tartanunk, elvégre azért érkeztünk a városba – meg hát a fellépőket is fizetni kell valamiből, ha már az életüket is kockára teszik.

Cirkuszigazgatóvá szeptember 6-tól avanzsálhatunk PC-n, Nintendo Switchen, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, illetve PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

1.
1.
Extol
Ekkora hülyeséget, és a zombik majd fizetnek a belépőért? Ha már eleve mindenki zombi kinek kell az előadás? A túlélők meg majd pont ezzel foglalkoznak... Kimondottan erőltetettnek tűnik az egész, már mindenki élőhalottakat ölt de még az akrobaták nem tették hát most ők is nekilátnak. Sajnos ez a magyar színvonal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...