Csúszik egy keveset a Thymesia

  • Írta: gorien
  • 2022. július 23.
  • Csúszás
Link másolása
Akik Thyemesia éjsötét, pestislepte világába vágynak, azoknak sajnos még várniuk kell a soulslike-ra. Habár megcsúszott a játék, szerencsére nincs lényeges halasztásról szó.

Az OverBorder Studio meg sem próbálta letagadni, hogy a FromSoftware játékait igyekszik megidézni a Thymesiával, amit a Team 17 is felkarolt kiadóként. Tavaly már nem jött össze a megjelenés, de idén májusban megkapta az akkor véglegesnek gondolt dátumát – ezt tartani mégsem sikerült, de szerencsére csak egy kilencnapos csúsztatást eszközölnek a fejlesztők.

Elmondásuk szerint erre azért van szükség, mert a legutóbbi steames demó után a játékosbázis több változtatást is kért, és mivel a lehető legjobb játékélményt szeretnék nyújtani, ezért a csúsztatással felszabaduló napokat ezeknek az implementálására fordítják.

Így tehát augusztus 9. helyett augusztus 18-án vehetjük át az irányítást a félig ember, félig holló Corvus felett, aki PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is rendet fog vágni Thymesia komor királyságában.

1.
1.
Hoki György
Belefér, bár addigra vége a szabinak lassan. Remélem csiszolnak rajta picit tényleg, mert a demó 1-2 helyen kifejezetten unfair/kiforratlan volt. Az ötlet és a megvalósítás többnyire tetszik, szóval ami rossz volt, hátha helyre teszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...