The Walking Dead - Rick és Michonne saját sorozatban tér vissza

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 24.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Walking Dead sem hiányozhatott a San Diegó-i Comic-Conról természetesen. Szó esett a hamarosan lezáruló alapsorozatról, a rajtra váró Tales of the Walking Deadről, és egy új spin-offról is lehullott a lepel.

A San Diegó-i Comic-Con The Walking Dead-panelbeszélgetésén természetesen az alapsorozat volt az egyik főszereplő, amely október 2-án tér vissza a tizenegyedik és egyben utolsó évad harmadik felvonásával. A mindent eldöntő csatára fókuszáló utolsó nyolc rész egy saját előzetest is kapott:

Kiemelt szerepet kapott még az augusztus 14-én debütáló antológiasorozat, a Tales of the Walking Dead is. A hat epizóddal érkező széria mindegyik felvonása egy önálló sztorit mesél majd el, és bár ezek alapvetően új karakterekre fókuszálnak, akadnak ismerős arcok is - például Samantha Morton Alpháját is viszontláthatjuk.

A The Walking Dead-franchise ezenkívül is kap spin-offokat bőséggel. Még mindig fut a Fear the Walking Dead, és tudjuk, hogy jön egy Darylre, illetve egy Maggie-re és Neganre fókuszáló sorozat is. Friss bejelentés ugyanakkor, hogy Rick (Andrew Lincoln) és Michonne (Danai Gurira) is kap egy saját mellékszálat - ez hat epizóddal indít majd valamikor 2023-ban. (Lincoln egyébként néhány The Walking Dead-filmre is aláírt korábban, de nem tudjuk, hogy a sorozat tükrében ezeknek mi lesz a sorsa.)

6.
6.
crytek
#3: Nincs semmiféle visszavágás.
Addig ütik a vasat amíg lehet. Ha már nem lesz olyan nézettsége nem lesz több sorozat belőle.
5.
5.
Grabowsky30+
Néztem egy ideig 5-6 évadig, tetszett is! De annyira unalmas vontatott egy zombis barátok közt lett belőle.
4.
4.
zoli12i
#3: Csak a tőle megszokott kirohanás egyike…
3.
3.
Hab
#2: Húha micsoda visszavágás. :D
2.
2.
crytek
#1: Ne dolgozz többet, mert szánalmas vagy te is hogy pénzt akarsz vele keresni..
1.
1.
Hab
Szánalmas amit művelnek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...