A Robotzsarutól a Terminátorig: íme, a Nacon Connect bejelentései és látnivalói

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Tartalmas műsorral jelentkezett este a Nacon, a kiadó tizenhét játékát vonultatta fel, amelyek közül öt újonnan mutatkozott be. Lássuk, mi minden történt!

A bejelentéseket és látnivalókat a megszokott módon foglaltuk össze nektek alább, de az összes részletért és interjúért mindenképp érdemes megnéznetek a teljes műsort is:

Ad Infinitum

Az Ad Infinitum egy belső nézetű túlélőhorror lesz, amelyben az első világháború idején járunk egy német katonával a főszerepben. 2023. április 20-án várhatjuk a premierjét PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en.

Blood Bowl III

A Blood Bowl harmadik része sem hiányozhatott a műsorról, a játék ezúttal egy gyorstalpalóval jelentkezett, hogy mindenki tudja, mi fán terem a Warhammer-univerzum amerikai focija. Dátumunk még mindig nincs hozzá, de azt tudjuk, hogy PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és Switchen is játszható lesz.

 

Chef Life

A Chef Life igyekszik a színvonalasabb szimulátorok közé tartozni azzal, hogy masszívan tartalmaz menedzserjátékos elemeket is. PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Switchre érkezik.

Clash: Artifacts of Chaos

Az eredeti tervekkel ellentétben sajnos mégsem jelenik meg idén az ACE Team következő gurítása, a Clash: Artifacts of Chaos, 2023. február 9-én számíthatunk rá PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en.

Crown Wars: The Black Prince

Az este egyik újdonsága volt a Crown Wars: The Black Prince, az Artefacts Studio körökre osztott stratégiája. A körítést a százéves háború nyújtja ezúttal, mi pedig egy nemesi család fejeként igyekszünk dicsőséget szerezni. Jövőre jön PC-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re és Switchre.

Gangs of Sherwood

A Gangs of Sherwood az Appeal Studios munkája, amely 2023-ban landol PC-n, PS5-ön és Xbox Series X/S-en. Egy négyfős kooperatív akciójátékot tisztelhetünk benne, amely Robin Hood újragondolt világában játszódik majd.

Hell is Us

Érdemi látnivalóval nem igazán jelentkezett az első teaser alapján kifejezetten izgalmasnak tűnő Hell is Us, ehelyett a játék kreatív direktora mesélt arról, hogyan rakták össze a csapattal a projekt alapvetéseit. A megjelenés jövőre várható PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

ParadiZe Project

2023 őszén jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re az Eko Software legújabb fejlesztése, amely egy kooperatív módban is játszható, nyílt világú túlélőjáték lesz. A zombiapokalipszis itt is adott, viszont most a zombikat az uralmunk alá hajthatjuk.

Ravenswatch

Bemutatkozott a Curse of the Dead Gods alkotóinak legújabb játéka, a Ravenswatch PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re készül, és számítógépeken jövőre már el is érhetjük korai hozzáférésben. Egy felülnézetes roguelike akciójátékról van szó egyébként, amelyet négyfős kooperatív módra hegyeztek ki.

RoboCop: Rogue City

A Teyon fejlesztette RoboCop: Rogue City 2023 júniusában jelenik meg PC-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. Egy gameplay előzetes ad ízelítőt abból, hogyan teszünk majd rendet Detroitban:

Session: Skate Sim

Vége a várakozásnak, szeptember 22-én elrajtol a Session végleges változata. A gördeszkás játékot PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en kereshetjük majd.

Steelrising

A Spiders új akció-szerepjátékába is egy gameplay trailer erejéig pillanthatunk bele, a Steelrisingban nem kisebb feladat vár ránk, minthogy leverjük XVI. Lajos gépi hadseregét - egy robottal a főszerepben. A megjelenés szeptember 8-án várható PC-n, PS5-ön és Xbox Series X/S-en.

Terminator Survival Project

A műsor zárásaként bemutatkozott az egyelőre Terminator Survival Project munkacímen futó játék, amely nem túl meglepő módon egy túlélőjáték lesz Terminátor-körítéssel. PC-re és konzolokra érkezik a "távoli jövőben".

Test Drive Unlimited: Solar Crown

A KT Racing továbbra sem meri értelmezhető módon megmutatni az új Test Drive Unlimitedet, be kell érnünk az alábbi kedvcsinálóval. A játék egyébként 2023-ban debütál PC-n, PS5-ön, Xbox Series X/S-en és Switchen.

The Lord of the Rings: Gollum

Miután szeptember 1-jén jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, ideje volt, hogy végre némi gameplayt is lássunk a Gollam-játékból - íme! (A cím később Switchre is eltalál majd.)

War Hospital

A War Hospitalban egy hadikórházat kell üzemeltetnünk, a téma pedig már sejteti, hogy kőkemény döntéseket kell majd meghoznunk néha. 2023 elején érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

WRC Generations

A Nacon és a KT Racing búcsúzik a WRC-től, a Generationsbe pedig igyekeznek beletenni minden tudásukat, ha már így alakult. Az új játék hibrid autókkal és egy új ligarendszerrel jön majd október 13-án, méghozzá PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

3.
3.
norbi27
A ParadiZe Project ötletes, humoros. Boss fight Daisy, a zombi elefánt ellen :). Jöhet.

A Steelrisingból ahány gameplay-t mutatnak, egyre kevésbé tetszik. Valahogy túl gyors, kapkodós a karakter mozgása.

Gollum, te jó ég, de gagyi lett. Ezért nem mutattak eddig gameplay-t, ez tíz évvel ezelőtt is gáz lett volna. Borzalmas.
2.
2.
petymeg2033
Én ezekbe néztem bele:

Clash: Artifacts of Chaos
Valahogy az ütések hangja furán van keverve. Vagy csak a háttérzenével nem volt egy síkon, vagy alapból kellene még rajtuk dolgozni, mert egy pont közelharci játéknál ez egy fontos elem lesz.

Crown Wars: The Black Prince
Túl sokat nem láttunk, de hogy kb egy "középkori XCOM", nem egy rossz felütés.

ParadiZe Project
Tetszett, jópofa csavarnak tűnik a zombis témán. Kicsit az Overlord sorozatot juttatta eszembe. Kíváncsi leszek a kifutására.

RoboCop: Rogue City
Szintén jónak tűnik. Majd megjelenés környékén (remélhetőleg) kiderül, hogy ténylegesen mit sikerült belőle kihozni.

Steelrising
Ez egy nagyon jó koncepció is lehetne, de a karakter mozgása alapvetően zavar. Amin amúgy lehet, túl tudnám tenni magam, mert ugye robot, tehát tényleg más mozgást kell tőle elvárni, mint amit várnánk (vagy valami ilyesmi).
De az nem kicsit amatőr hozzállásról tesz tanúbizonyságot, hogy nem sikerült egy olyan trailert összerakni, amiben a bossharcoknál a láncos-pengés fegyver pengéje nem csúszik a talajban és/vagy csak simán "glitch-el". 0:44-nél még direkt rá is közelítenek, hogy milyen sz@rul csinálták meg... Nem is értem. Vagy ha valakinek van ötlete, ez miért lehet direkt választás, azt is szívesen meghallgatom.
1.
1.
crytek
Robocop ,terminator remélem jók lesznek...Nagyon kevés gameplay mutattak :( Test Drive meg elég elég szar állapotban lehet ha nem mernek semmit se mutatni... bezzeg az Ad Infinitum (számomra nagyon várt játékból) mutogatják a 10fpsel futó korai verziót.. sosem értettem egy cég miért mutat be bárhol ilyet..erre ki kiváncsi? akkor inkább ne mutassanak semmit
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...