Fekete Párduc-játékon dolgozik az Electronic Arts?

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 30.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint egy másik nagy költségvetésű Marvel-játék is készülőben van, ezúttal az Electronic Artsnál: a kiadó a Monolith Productions egykori vezetőjének új stúdiójával Fekete Párduc-adaptáción dolgozik.

A pletykák szerint az Electronic Arts is betárazott magának egy nagyobb Marvel-projektet: az általában jól értesült Jeff Grubb szellőztette meg a Giant Bomb podcastjében, hogy a kiadónál egy Fekete Párduc-játék készül, amely single player-orientált, nyílt világú kalandot és egyfajta eredettörténetet ígér a rajongóknak. Állítólag a projekt még rendkívül korai szakaszánál jár, így nincs hír arról, hogy mikor jelenhet meg.

Grubb úgy tudja, hogy a játék története azután veszi kezdetét, hogy az előző Fekete Párduc elhunyt, a játékosokra pedig nem kisebb feladat hárul, minthogy átvegyék a szerepét. Habár a Fekete Párduc szerepének megöröklése kulcsszerepet játszott az első élőszereplős filmadaptációban, és - Chadwick Boseman halála miatt - úgy tűnik, a folytatásban is előkerül, egyelőre nem világos, hogy egy, a képregényekből ismerős karaktert, vagy egy teljesen új hőst alakíthatunk-e.

A játék egyébként a Project Ranier munkacímet viseli, és úgy tudni, a fejlesztést Kevin Stephens, a Monolith Productions egykori vezetőjének új stúdiója hegeszti. Annak idején Stephens vezénylete alatt készült el a Monolithnál a Shadow of Mordor és a Shadow of War, az úriembernek tehát van tapasztalata a licencelt projektekkel.

1.
1.
Extol
Az egész Marvel egy nagy cringe. Az univerzum legerősebb lényei majd pont emberek, ugyan már... Én is infantilis vagyok de nem ennyire
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...