Napra pontos dátumot kapott a Hogwarts Legacy - de csak februárra

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 13.
  • Csúszás
Link másolása
Habár a Warner nagyon bízott az idei premierben, végül csak 2023-ban kerül boltokba a Hogwarts Legacy. Az már biztos ráadásul, hogy Nintendo Switchen még tovább kell várnunk rá.

A Warner kitartóan ismételgette, hogy a Hogwarts Legacy biztosan meg fog jelenni az idei évben, azonban tegnap este bejelentették, hogy végül jövőre csúszik az alkotás.

A jó hír az, hogy legalább kaptunk egy napra pontos dátumot hozzá: eszerint az anyag 2023. február 10-én landol PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en. Habár a játék Nintendo Switchre is megjelenik, erre még később számíthatunk majd, és egyelőre nem is tudjuk, hogy mikor.

Az Avalanche Software-nél készülő Hogwarts Legacy a Harry Potter-történetek előtt jóval, az 1800-as években kalauzolja el a játékosokat a Roxfortba. Tavasszal láthattunk belőle egy hosszabb gameplay felvételt, amely a játékmenet minden aspektusára kitér - ezt itt nézhetitek vissza!

1.
1.
mohaneji
nem hittem volna mert már hónapokkal ezelőtt elég hosszú gameplay videót mertek mutogatni ahol jól is nézett ki. Kár érte karácsonyra pont jó lett volna .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...