Marvel's Midnight Suns - bemutatkozik Wolverine

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
Rozsomák (vagy Farkas, kinek hogy tetszik) is csatlakozik a Marvel's Midnight Suns csapatához. A legújabb videók bemutatják, hogyan keveri a kártyáit a csatatéren a legendás mutáns.

Nemrég sajnos megtudtuk, hogy csak jövőre jelenik meg a Marvel's Midnight Suns, némi öröm az ürömben viszont, hogy addig is futószalagon érkeznek a látnivalók. Korábban már láthattuk Amerika KapitányVasember, PókemberDoctor Strange és Marvel Kapitány kedvcsinálóit és gameplay bemutatóit, ma pedig az X-Men csapat legendás tagja, James "Logan" Howlett is a csatatérre lép.

Azt már a látottak alapján is biztosra vehetjük, hogy az adamantium karmaival és a villámgyors gyógyulóképességeivel Wolverine igazi közelharci mészáros lesz, akit egyetlen főellenség vagy egy kisebb seregnyi rosszfiú ellen is hatékonyan bevethetünk. Ha jobban meg szeretnétek ismerni a kanadai mutánst, akkor nézzetek rá erre a videóra, amelyben Wolverine képregényes életútjának fontosabb állomásairól esik szó.

A Marvel's Midnight Suns valamikor 2023-ban jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen. Ha érdekel benneteket a játék, akkor szeptemberben tartsátok rajta a szemeteket a D23 Expón, ahol a Firaxis is színpadra viszi a fejlesztését.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...