Újabb fotók szivárogtak a Fallout-sorozat forgatásáról

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Javában zajlik az Amazon Fallout-sorozatának a forgatása, a helyszíni lesifotósok pedig alapos munkát végeznek. A legfrissebb képek alapján úgy tűnik, a széria a látványában is abszolút hű lesz a videojátékokhoz.

A nyár elején megkezdődött az Amazon szárnyai alatt készülő Fallout-tévésorozat forgatása, és habár egyelőre meglehetősen keveset tudunk a részletekről (még hozzávetőleges dátumot sem kaptunk), a helyszíni fotósoknak hála már egészen sok képet láthattunk a díszletekről. Korábban egy Super-Duper Mart parkolóját láthattuk, most pedig egy atombunker, egész pontosan a Vault 32 belső tereit vehetjük szemügyre. Be kell vallanunk, nem gondoltuk volna, hogy a sorozat ilyen végletekig pontosan tükrözi majd a játékok látványvilágát!


A Fallout-sorozat színészgárdájában olyan nevek tűnnek majd fel, mint Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones, Aaron Moten, Ella Purnell vagy Walton Goggins. A munkálatokban természetesen közreműködnek a Bethesda fejesei, Todd Howard és James Altman is, vezető producereknek pedig a Westworld alkotóit, Lisa Joyt és Jonathan Nolant kérték fel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...