Befutottak az első fotók a Fallout-sorozat forgatásáról

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 19.
  • Cooltúra
Link másolása
A múlt hónapban kezdetét vette az Amazon megrendelésére készülő Fallout-sorozat forgatása, a minap pedig az első képek is befutottak a díszletről.

Júniusban megkezdődött a Fallout-sorozat forgatása New Yorkban, a Collider jóvoltából pedig meg is érkeztek az első képek a munkálatokról. Habár a fotókon senkit nem látunk a stábból, a lepusztult autókkal körbepakolt Super-Duper Mart díszlete így is ad egy kis ízelítőt abból, hogy mire számíthatunk majd az adaptációtól. Mi csak néhány képet emelünk ki, a többi fotóért irány a Collider!


A Fallout-sorozat az Amazon megrendelésére készül, a színészgárdában pedig olyan nevek kaptak helyet, mint Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones, Aaron Moten, Ella Purnell vagy Walton Goggins. A feldolgozás felett a Westworld alkotópárosa, Lisa Joy és Jonathan Nolan bábáskodnak, de producerként a Bethesda sorait erősítő Todd Howard és James Altman is besegít. 

3.
3.
andy976
A kocsik nem is ilyenek a jatekban:(

2.
2.
Fata Morgana
#1: Az is lehet, hogy egy túlélő évekkel később odatévedt egy jó állapotú verdával, minden játékban találni valami anomáliát, ami kérdések sorozatát vetheti fel.Nekem ezen apróságok ellenére is marad örök kedvenc.
A sorozatra kíváncsi vagyok a Super-Dupe Markt egy az egyben adja a feeling-et ha a helyszíneket ennyire jól megválogatják- építik akkor csak egy jó történet kell és a többi megy magától.
1.
1.
markoci555
nekem az egyik dolog ami a szemem kiszúrta a játékban (még várat magára a nagyja, de pl fallout 3) hogy néhány dolog szinte érintetlenül megúszott egy atomrobbanást, de a betonépület mellette romokban volt
nem csak ilyen kis területen nem volt jól elgondolva ez, de távolabbi szemszögből sem szerintem, pl ha a fővárost éri egy atomcsapás, akkor legalább minimálisan el kellett volna gondolkodni mennyire messze, milyen mértékű a pusztítás

a képeken ez például jól van ábrázolva, mert csak rozsdásodtak a kocsik és az épület is rendben van, de kíváncsi leszek erre majd mennyire figyelnek oda

az meg megint más hogy a forrásnál a legtöbb kép az 1 képből van rázoomolva...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...