Bucky is csatlakozik a Marvel's Avengers hőseihez

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 21.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan újabb játszható karakterrel bővül a Marvel's Avengers, Bucky Barnes, avagy a Tél Katonája is csatlakozik a harcokhoz.

A Forbes a minap interjút készített a Marvel's Avengers vezető tervezőjével, Brian Waggonerrel, aki elárulta nekünk, hogy milyen újdonságok várnak a játék rajongóira a közeljövőben. Mint kiderült, hamarosan érkezik a 2.6-os frissítés, amely Villain Sector alcímmel gördíti tovább az anyag sztoriját, és újabb részleteket árul el arról, hogyan készül Monica rebootolni M.O.D.O.K.-ot az alapjáték történései után.

Az igazi finomság azonban csak ezt követően érkezik, a 2.7-es javítás ugyanis egy újabb játszható hőst hoz magával, méghozzá Bucky Barnes, vagyis a Tél Katonája személyében. Sajnos még nem tudtunk meg részleteket arról, hogyan harcol majd az új karakter, de az már biztos, hogy saját mozdulatai lesznek. A Marvel's Avengers egyébként nemrég kapta meg Jane Fostert a szereplői közé, és a pletykák szerint hamarosan She-Hulk is csatlakozhat az egyre népesebb kompániához.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...