A héten rajtol el a Call of Duty: Warzone utolsó szezonja

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 22.
  • Letöltés
Link másolása
Az Activision leleplezte a Call of Duty: Warzone ötödik és egyben utolsó szezonját - ami azt jelenti, hogy a battle royale második része már tényleg nem lehet messze.

Az Activision egy cinematic előzetes társaságában leplezte le a Call of Duty: Warzone ötödik és egyben utolsó szezonját, amely a Last Stand címet viseli. A történet egy csapat Call of Duty-főgonosz körül bonyolódik majd ezúttal: a brigádot a Black Ops II-ből ismerős Raul Menendez vezeti, de visszaköszön az eredeti Modern Warfare-ben feltűnt Khaled Al-Asad, a Gabriel T. Rorke (Ghosts) és He “Seraph” Zhen-Zhen (Black Ops III) is.

A Last Stand augusztus 24-én veszi kezdetét. A Call of Duty-szezonok - amelyek párhuzamosan futnak a Warzone-ban és az aktuális Call of Duty-epizódban - két-három hónapig tartanak jellemzően, ami azt jelenti, hogy a battle royale utolsó évada valamikor novemberben, a Modern Warfare II október 28-án esedékes megjelenése után futhat ki. Ez egybecseng azokkal a pletykákkal, amelyek a Warzone 2 rajtjáról szóltak: a legutóbbi szivárgások szerint a játék következő változata november 16-án debütálhat.

Hogy ebből mi igaz, arra hamarosan fény derülhet, szeptember 15-én tartják ugyanis a Call of Duty: Next eseményt, ahol a Warzone jövőjéről is szó esik majd.

2.
2.
zoli12i
+ vicces észrevétel volt, hogy ha korábbi epizódból van loadoutja az embernek (nekünk az MW-ből volt), akkor teljesen le vannak butítva a Vanguard fegyverekhez képest....
1.
1.
zoli12i
És vajon az új epizódban is egy játszhatatlan hulladék pálya lesz ? Meg minden játékost engedni fognak majd ott is csalni ?

Haverokkal kipróbáltuk pár hete, de felfoghatatlan, hogy ezzel miért játszanak az emberek. Mi élvezet van abban, ha valami csaló állandóan lepuffant ? Halál visszajátszásnál egyszerűen parádés volt, amiket láttunk :D

Lehet jót tenne neki ha nem ingyenesen jelenne meg...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...