Szeptemberben rajtol az új Call of Duty bétája, a PlayStation-tulajok kezdik a játékot

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 8.
  • Korai verzió
Link másolása
A tegnapi Call of Duty League Championship alkalmával a Call of Duty: Modern Warfare II is szóba került: megtudtuk, hogy mikor indul az új rész bétatesztje, és az egyik térképről is lehullott a lepel.

Az ígéreteknek megfelelően az Activision és az Infinity Ward megosztott némi infót a Call of Duty-sorozat idei epizódjáról, a Modern Warfare II-ről. Habár a készítők a vártnál kevesebb hírt hoztak magukkal, annak mindenképp örülhetnek a rajongók, hogy kiderült, mikor és milyen módon férhetnek hozzá az új rész bétatesztjéhez - azt már most eláruljuk, hogy ezúttal is jó lesz PlayStation-tulajnak lenni.

A teszteket ugyanis az új rész esetében is szakaszokra bontották attól függően, hogy milyen platformon játszunk, illetve előrendeltük-e a játékot vagy sem. Előrendelő PS4- vagy PS5-játékosként már szeptember 16-án és szeptember 17-én belevághatunk az anyagba, őket követi szeptember 18-20. között a többi PlayStation-felhasználó.

A második kör szeptember 22-én és szeptember 23-án várható, ezen az előrendelő PC-sek és xboxosok, valamint az összes playstationös részt vehet - itt már a keresztplatformos játék is él majd. Végül szeptember 24-26. között mindenki számára szabad a játék. Fontos részlet még, hogy mindegyik szakasz 19 órakor veszi kezdetét, továbbá az előrendelőknek fenntartott korai hozzáféréshez várható majd kódosztás a streamereken és youtubereken keresztül.

A játék tartalma kapcsán egyetlen újdonságot láttunk: bemutatkozott a multiplayerbe szánt Grand Prix pálya, amely egy autóverseny helyszínén játszódik. A térképről fent láthattok egy kedvcsinálót - erről korábban egyébként már lehetett hallani szivárgások útján.

A Call of Duty: Modern Warfare II október 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Ahogy említettük, a bajnokság során ennyi infóra futotta mindössze a készítőktől, a jó hír azonban az, hogy szeptember 15-re terveznek egy Call of Duty: Next című műsort, ahol a Modern Warfare II multis bemutatója mellett szó esik majd a Warzone jövőjéről és a mobilos Warzone-ról is!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...