Marvel's Midnight Suns - Scarlet Witch is bemutatkozik

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 22.
  • Videó
Újabb hatlmas erővel bíró szuperhős csatlakozik a Midnight Suns csapatához. A HYDRA és Lilith elleni harcból Wanda Maximoff, azaz a Skarlát Boszorkány is kiveszi majd a részét.

Ugye nem gondoltátok, hogy vége a Marvel's Midnight Suns hőseit bemutató videósorozatnak? Amerika KapitányVasember, PókemberDoctor StrangeMarvel Kapitány és Rozsomák már mind bemutatták, hogy mire képesek, de akadnak még a csapatban olyan tagok, akik láttán minden gonosztevőnek inába száll a bátorsága. Ezúttal a Skarlát Boszorkány, Wanda Maximoff mutatja be, hogy mire képes a csatatéren.

Egyetlen körökre osztott taktikai játékból sem hiányozhat egy olyan karakter, aki az iszonyatos területi támadásaival ellenfelek tucatjaival képes elbánni. A Midnight Suns csapatában Wanda ehhez hasonló szerepet vállal majd, így mindenképp érdemes lesz jó viszonyt ápolnunk vele. Ha jobban meg szeretnétek ismerni Scarlet Witch múltját, akkor kattintsatok ide a történelemleckéért!

A Marvel's Midnight Suns valamikor 2023-ban jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen. A játék, a szeptemberi D23 Expón is jelen lesz valamilyen formában, amiről természetesen igyekszünk mi is időben jelenteni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...