A Tokyo Game Show-n már kipróbálható lesz a PlayStation VR2

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 28.
  • Teaser
Link másolása
Ha minden jól megy, hamarosan még többet hallunk majd a PlayStation VR2 felől, a Tokyo Game Show-n ugyanis már kipróbálható lesz a headset.

A Sony nemrég megerősítette, hogy 2023 elején kerül boltokba a PlayStation VR2, a headset marketinggépezete pedig annak rendje és módja szerint pörög fel a közeljövőben. A minap a Capcom jóvoltából tudtuk meg, hogy a szeptember 15-18. között esedékes Tokyo Game Show-n már ki is próbálhatják a látogatók az eszközt.

A Capcom bejelentése szerint ugyanis bemutatják a Resident Evil: Village VR-változatát az expó kiállítóterén, így ez lesz az első alkalom, hogy a játékosok közelebbről is megnézhetik a PlayStation VR2-t. Habár a VR-os Resident Evil még nem kapott megjelenési dátumot, ezek után nem lenne meglepő, ha ott figyelne az új szemüveg mintegy húsz nyitócíme között.

A Capcom egyébként két online műsorral is készül a TGS-re: szeptember 15-én, magyar idő szerint 16 órakor hallhatjuk a japán kiadó legfrissebb bejelentéseit, míg szeptember 16-án, 17 órakor Street Fighter 6-bemutatóra számíthatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...