Hivatalos: jövőre érkezik a Resident Evil 4 remake-je

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Rengeteget pletykáltak róla, és az éjszaka tartott State of Playen végül bizonyosságot nyert: jön a Resident Evil 4 remake-je, amely PlayStation VR2-tartalmat is ígér a rajongóknak.

Beigazolódtak a korábbi pletykák, a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3 után a negyedik részt is remake-eli a Capcom. A játék hasonló kezelésen esik majd át, mint a korábbi felvonások, vagyis az újrázás megkapja a RE Engine-t, ami szebb látványt és megújult játékmenetet eredményez, ezenkívül pedig a sztorit is újragondolják valamennyire.

A megjelenés 2023. március 24-én esedékes PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re - a PlayStation-változat PlayStation VR2-tartalmakat is ígér.

Apropó, VR! A Capcom bejelentette, hogy a Resident Evil: Village is elérhetővé válik a PlayStation VR2-n, és az ígéretek szerint a teljes sztorit végigjátszhatjuk majd a Sony új VR-szemüvegével:

4.
4.
GAMEROD
Nem volt annyira szar az irányítása, hozzá lehetett szokni. Ok, mondjuk aki nem úgy nőtt fel, hogy akkor játszott fps, tps-el, amikor egér se volt minden pc-hez annak nehezebb, dehát azok vegyenek kontrollert. Nem volt akkora érvágás az áruk akkor sem amikor kijött pc-re.
3.
3.
Neo1989
Az eredetivel még az uncsitesomnál játszottam anno PS2-n ha nem lesz olyan szar az irányítása. Már veszem is.
2.
2.
Macifasz
Remélem nem lesz olyan szinten lebutítva, mint a Resi 3 Remake. Azt közepes nehézségi fokozaton, 1 halállal, cirka 3 óra alatt vittem végig. Hatalmas csalódás volt, hiába nézett ki jól és voltak benne 'szó pillanatok.
1.
1.
crytek
Navégre benyögték hivatalosan is.
Már lassan körbeérnek. Csak sorra kerül majd a Code Veronica X is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...