Új kezelőfelületet kapnak az Xbox-konzolok

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 9.
  • Letöltés
Link másolása
Még egy keveset várnunk kell rá, a Microsoft azonban hamarosan alaposan átalakítja az Xbox-konzolok jelenleg ismert dashboardját. Az insiderek már a héten megismerkedhetnek az új dizájnnal.

Be kell látnunk, ráfér már egy kis vérfrissítés az Xbox-konzolok kezelőfelületére, hiszen annak kialakítása az Xbox One napjai óta csak igen minimálisan változott. A Microsoft azonban igyekszik haladni a korral, illetve a játékosok változó igényeivel és szokásaival, így az Xbox Wire blogján bemutatták az Xbox One és Xbox Series-konzolok következő dashoard-dizájnját. 

A határozottan ismerős, de mégis újszerű kialakításban az előtérbe kerülő játékok mellett az Xbox Game Pass ajánlásai is láthatóan fontos szerepet kapnak, de nem lesznek messzire rejtve a fontosabb rendszerfunkciók sem.

Habár az új kezelőfelület megjelenésére csak valamikor a jövő év folyamán számíthatjuk, a Microsoft már a héten megkezdi a tesztelési folyamatot az Insider program véletlenszerűen kiválasztott résztvevőivel.

3.
3.
szenye
#1: Meg is válaszoltad. Különben eltüntetnéd, amit az arcodba akarnak tolni, hogy mindennap lásd és vedd meg, és vásárolj és költs, és.... :)
1.
1.
crytek
Egyszer már kaphatna egy olyan felületet amit én szabok meg mi legyen az "asztalon" Engem semmiféle szarság nem érdekel a game "ikonok" legyenek ott amit én akarok meg pl a game pass ikon és kész ennyi a többi szarság nem érdekel..Ilyen miért nem lesz? Gondolom mert a sok fost az ember arcába kell nyomni...meg amugyis mert csak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...