Cyberpunk 2077 - segítséget kaptak a modderek

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 10.
  • Letöltés
Link másolása
A CD Projekt RED közzétette a REDmodot, amely egy ingyenes kiegészítő, és arra hivatott, hogy megkönnyítse a dolgát a Cyberpunk 2077 moddereinek.

Úgy tűnik, a CD Projekt RED igyekszik pontot tenni a Cyberpunk 2077-projekt végére. A héten kiadták a játék legutóbbi frissítését (ami egyúttal az előző generációs változatok utolsó javítása), bejelentették az első és egyetlen DLC-jét, és letölthetővé tették a REDmodot, amely a modderek életét hivatott megkönnyíteni, és ezzel teljessé teszi a hivatalos modtámogatást.

A REDmod egy ingyenes DLC, amely egyszerűbbé teszi a modok telepítését és betöltését a Cyberpunk 2077-be, illetve új eszközöket ad a felhasználók kezébe a tartalmak készítéséhez. Fontos megjegyezni, hogy a készítőknek nem az volt a célja, hogy leváltsák a részint magyar fejlesztésű, nyílt forráskódú szerkesztőt, a WolvenKitet - épp ellenkezőleg, a CD Projekt azt javasolja, hogy a WolvenKitbe integrálva használjuk a REDmodot is.

A REDmod ezzel együtt nem töri el a korábban készült és manuálisan telepített kiegészítőket sem, sőt a jövőben sem lesz kötelező REDmod launcherét használni - fontos ugyanakkor, hogy a nem REDmoddal telepített modok nem tűnnek majd fel a REDmod felületén, hacsak erre az alkotók nem készítik fel őket külön.

A CD Projekt RED azt is hangsúlyozta, hogy a modokat tilos árusítani vagy kereskedelmi célokra használni, ezenkívül bármi olyan tartalmat készíteni, amit tiltanak az általános szerződési feltételek.

2.
2.
Heldengeist
Akkor lesznek community patchek is.
1.
1.
hedzsooo
Tekintve, hogy kb. annyira rafernek a modok mint a Bethesda jatekokra, johetettt volna mar hamarabb is! :D De jobb keson mint soha. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...