Ma éjjel érkezik a következő State of Play

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 13.
  • Rendezvény
Link másolása
A Tokyo Game Show-t megelőzve ma éjszaka egy újabb közvetítéssel jelentkezik a PlayStation csapata. A durván húszperces adás során tíz új játékot láthatunk majd.

Régóta érik már a Sony következő State of Play-adása, ma éjszaka azonban véget ér a várakozás. A PlayStation Blogon közzétett beharangozó szerint azonban a műsor nem feltétlenül a nagy mainstream line-upra fókuszál majd, sokkal inkább a néhány napon belül megkezdődő Tokyo Game Show előfutára lesz. A nagyjából húszperces adás során legalább tíz PS4-es, PS5-ös és PS VR2-es játékot láthatunk majd, melyek java Japánból érkezik, de jöhetnek egyéb meglepetések is a világ bármely tájáról.

A műsor ma éjszaka, magyar idő szerint éjfélkor veszi kezdetét. Természetesen nálunk is követhetitek majd a közvetítést a fenti lejátszóablakon keresztül, a műsor lepörgését követően pedig külön is beszámolunk majd a látottakról.

11.
11.
crytek
Tekken 8, Pacific Drive, Synduality jönnek pcre is.
Stellar Blade is jónak ígérkezik meg a Ronin és az új Yakuza is.. Tippre kapnak majd pc megjelenést ezek is. Meg már amúgy se tudni marad-e bármi ps exklúzív :)
10.
10.
nemfontos
Egészen jó kis műsor volt. Az ubi -sat feleslegesen néztem meg, és hasonló semmire számítottam itt is. (kivéve god of war), de voltak itt érdekességek bőven.

A koncepciót is egészen jónak tartom. Nincs egy órás rizsázás felesleges dolgokról, meg mű poénokkal, csak megmutatják amit szeretnének, és kész.
9.
9.
Hoki György
Update: nem érte meg, bár a Rise of Ronin egészen jól néz ki.

#8: Pedig de, a Sony egy nagyszerű cég, ami törődik a vásárlókkal... ja nem :D
8.
8.
crytek
#7: Ne kurj fel hogy azóta se megy!? Szégyen.. és ilyeneknek fizetem a havi díjat..én balga
7.
7.
Hoki György
Na vajon megéri fennmaradni érte, vagy olyan lesz mint az előző pár, és semmit nem mutatnak be? - Még mindig várom, hogy a Plus végre működőképes legyen pc-n is, de arra valószínűleg várhat az ember.
2.
2.
nemfontos
Nyilván god of war lesz. Leginkább...
1.
1.
crytek
Dehogy érdemes. PC-s bejelentést úgyis csak a szívárgoktól fogunk hallani először..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...