Ma éjjel érkezik a következő State of Play

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 13.
  • Rendezvény
A Tokyo Game Show-t megelőzve ma éjszaka egy újabb közvetítéssel jelentkezik a PlayStation csapata. A durván húszperces adás során tíz új játékot láthatunk majd.

Régóta érik már a Sony következő State of Play-adása, ma éjszaka azonban véget ér a várakozás. A PlayStation Blogon közzétett beharangozó szerint azonban a műsor nem feltétlenül a nagy mainstream line-upra fókuszál majd, sokkal inkább a néhány napon belül megkezdődő Tokyo Game Show előfutára lesz. A nagyjából húszperces adás során legalább tíz PS4-es, PS5-ös és PS VR2-es játékot láthatunk majd, melyek java Japánból érkezik, de jöhetnek egyéb meglepetések is a világ bármely tájáról.

A műsor ma éjszaka, magyar idő szerint éjfélkor veszi kezdetét. Természetesen nálunk is követhetitek majd a közvetítést a fenti lejátszóablakon keresztül, a műsor lepörgését követően pedig külön is beszámolunk majd a látottakról.

11.
11.
crytek
Tekken 8, Pacific Drive, Synduality jönnek pcre is.
Stellar Blade is jónak ígérkezik meg a Ronin és az új Yakuza is.. Tippre kapnak majd pc megjelenést ezek is. Meg már amúgy se tudni marad-e bármi ps exklúzív :)
10.
10.
nemfontos
Egészen jó kis műsor volt. Az ubi -sat feleslegesen néztem meg, és hasonló semmire számítottam itt is. (kivéve god of war), de voltak itt érdekességek bőven.

A koncepciót is egészen jónak tartom. Nincs egy órás rizsázás felesleges dolgokról, meg mű poénokkal, csak megmutatják amit szeretnének, és kész.
9.
9.
Hoki György
Update: nem érte meg, bár a Rise of Ronin egészen jól néz ki.

#8: Pedig de, a Sony egy nagyszerű cég, ami törődik a vásárlókkal... ja nem :D
8.
8.
crytek
#7: Ne kurj fel hogy azóta se megy!? Szégyen.. és ilyeneknek fizetem a havi díjat..én balga
7.
7.
Hoki György
Na vajon megéri fennmaradni érte, vagy olyan lesz mint az előző pár, és semmit nem mutatnak be? - Még mindig várom, hogy a Plus végre működőképes legyen pc-n is, de arra valószínűleg várhat az ember.
6.
6.
crytek
#5: Nem is kell másik cikk csinálod te magadnak..jár a taps
5.
5.
atroll1
#4: Úúúú, de jól megy valakinek, összejött egy éves plus előfizetésre való? Hogy sikerült? Összekalapoztad a blaha aluljáróba? Esetleg valami segély féle? Netán Méhes anyukának már ciki volt, hogy Petike milyen szánalmas és megemelte a zsebpénzt? :D
4.
4.
crytek
#3: Még jó hogy van ps em és ps plusom nem kell várnom 10 évet...De ma is megpróbáltad csak ma se sikerült. Ne add fel, lesznek még cikkek ahol újra megpróbálhatod
3.
3.
atroll1
#1: Állítólag egy népszerű Sony cím be fog kerülni egy $1-os bundle-be...

...úgy 10 év múlva :D úgyhogy ne aggódj, alig pár év és máris tolhatod az általad nagyon várt címet!
2.
2.
nemfontos
Nyilván god of war lesz. Leginkább...
1.
1.
crytek
Dehogy érdemes. PC-s bejelentést úgyis csak a szívárgoktól fogunk hallani először..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...