Nézd vissza a Nintendo Direct legutóbbi adását!

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 13.
  • Rendezvény
Link másolása
Eljött az idő, hamarosan megkezdődik a Nintendo Direct következő adása. A japánok több mint 40 percnyi műsorral készültek, melyből megtudhatjuk, hogy mivel játszunk majd idén karácsony környékén.

Habár a napokban azt pletykálták, hogy II. Erzsébet brit királynő halála miatt elcsúszhat a mostanra tervezett Nintendo Direct, a műsor mégis sínen maradt, csupán az Egyesült Királyság területein nem fogják levetíteni azt élőben. Akárhogy is legyen, köztünk és a bő 40 perces műsor között nem lesz akadály, a pletykák szerint pedig mindenképp érdemes lesz figyelemmel követnünk a mai adást.

Ha igaz a szóbeszéd, akkor most mutatkozhat be a The Legend of Zelda: Twilight Princess és a The Legend of Zelda: The Wind Waker Nintendo Switchre szabott felújított változata, illetve egy Metroid Prime-remasterről is csicseregtek mostanában a madarak. Hivatalosan egyébként nem árult el semmi konkrétumot a Nintendo a műsorban várható címekről, de mivel az adás elsősorban az idei év végén megjelenő játékokat hivatott felhájpolni, valószínű, hogy nem fogunk unatkozni.

Update! A műsor véget ért, felvétel:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...