Megérkeztek PC-re a Judgment-játékok

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Alacsonyan szállnak a Yakuza-franchise bejelentései a héten! A Sega a minap hivatalosan is bemutatta, sőt azonnal kiadta a Judgment és a Lost Judgment játékokat PC-re.

A Sega bejelentette, hogy PC-re költözik a Judgment és a Lost Judgment, sőt már tölthetjük is a portokat a Steamről 40, illetve 60 euró fejében. Utóbbihoz a The Kaito Files kiegészítőt is megvásárolhatjuk, sőt egy olyan csomagra is lecsaphatunk, amely minden Judgment-anyagot magában foglal.

A szemfülesebbeket nem érheti meglepetésként a hír, hiszen a napokban az amerikai korhatár-besorolásokért felelős ESRB oldalán már feltűnt mindkét játék. Legfeljebb azért tűnhetett furcsának a dolog, mert a korábbi pletykák alapján esélytelennek tűntek a PC-s átiratok, a főszereplő Takayuki Yagamit alakító színész ügynöksége ugyanis minden eszközével blokkolta azokat - a szóbeszédek szerint emiatt még a Judgment-játékok jövője is veszélybe került.

A Yakuza-franchise kapcsán jó pár másik hírt is kaptunk a napokban (itt és itt): bemutatkozott a korábban Japán-exkluzív Like a Dragon: Ishin! remake-je, a Yakuza 7: Like a Dragon folytatásának szánt Like a Dragon 8, illetve a Like a Dragon Gaiden mellékszál is.

2.
2.
fojesz
#1: Ez mind szép és jó, csak itt nem egészen erről volt szó.
1.
1.
hedzsooo
Ezeknek a pletykaknak, meg uzleti manipulacioknak nem kellene mar tenyleg felulni, sracok. :D

Osszes Sony exkluziv cimre is mindig azt mondtak, + meg rendre szeretik sokan mondani hogy sohasem jonnek ki PC-re. A pokemberes jatekokra is megmondtam hogy fognak meg azok is jonni PC-re is. Ki is adtak, raadasul merfoldekkel jobban nez ki mint a konzolos 2018-as kiadasa, plusz mind a 3 DLC-vel nyakonontve. Nekem ezert megeri varni ra PC-re, mert amig "varok", vegeredmenyben csak ezer masik cimbol valogatok ami kint van PC-n kapasbol... :)))

Fejlesztenek 1-1 AAA jatekot nem ritkan 5-6 evig, vagy olykor megtovabb. Nana, hogy kiadjak PC-re is, csak elotte a konzolos kozonsegtol igyekszenek begyujteni a beveteluket, azt maximalizalva, mas platformot kihagyva eloszor. Bevett uzleti fogas de ennyi, aki nem adja ki PC-re is az 1-1 meregdragan fejlesztett cimet, az sultbolond. :)

Persze annak orulok, hogy sok pl. Sony-s jatek eseteben is egyre kevesebb ido kell elteljen a PS-ekszluzivitassal. Hiaba, a konkurencia, az MS ellen nem art nekik is felkotni a gatyajukat es haladni a korral. Azon csodalkoztam, hogy tobb mint 1 evtizedig ment nekik ez a PC-re nem adjuk ki dolog csak a PS-re. De igy idovel csak kibukott, hogy tobbet veszitenek mint nyernek vele, ennyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...