Újabb játékokat lengettek be a Game Pass-előfizetőknek

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 15.
  • Akció
Link másolása
Habár a Microsoft még nem árulta el, hogy milyen játékokat kapnak a Game Pass-előfizetők a hónap második felében, egy tegnapi műsorában belengetett néhány újabb címet a közeljövőre.

A Microsoft tegnap egy indie játékokra fókuszáló streamet tartott, és természetesen nem lehetett volna teljes a műsor Game Pass-bejelentések nélkül!

Kiderült, hogy az Xboxokra jövő tavasszal megjelenő Valheim szeptember 29-én landol a PC Game Pass kínálatában, de a Skybound Games négy játéka is utat talál magának a szolgáltatásba: a The Big Con, a Rainbow Billy and the Curse of the Leviathan a The Walking Dead: The Final Season még idén, a Homestead Arcana pedig jövőre, elsőnapos megjelenésként. Ezenkívül az Amazing Cultivation Simulator (már tölthető), a Moonscars (szeptember 27.), az Eville (október 11.), és Turnip Boy Robs a Bank (2023) is része lesz a felhozatalnak.

Habár a redmondiak nem leplezték le azokat a játékokat, amelyek szeptember második felében érkeznek a Game Passbe, a hónap első adagjáról itt írtunk bővebben.

8.
8.
Durk12343
Crytek teljesen egyetértek! Felcseszett, hogy a cég ami (kis túlzással) felvásárolta a fél piacot így bánik a játékiparral. Annyi pénzük van, hogy azt se tudják hova rakják, de erre nem költenek. Én kezdetekben pozitívan álltam hozzá, de az évek alatt aligha lett "jó". Steam "konkurencia" bárcsak lenne de nem lesz sose ha így haladnak.
7.
7.
crytek
#6: Aki a kezdetektől fogva követi a MS PC game pass részlegét az tudja, hogy az egy teljes más "világ"
Mintha számtechből felmentett 12 évesek fejlesztenék azt a szekciót. Soha egyetlen egy db game sem futott ugy mint pl ugyanannak a steames verziója...
Ezer év után annyit léptek előre hogy végre már kezd nem rejtett lenni a game és pl a magyarításokat lehet használni, mivel eddig fájlokat se igen lehetett látni mi merre.
Egy kokány ótvar szarkupac az a részlege a MS-nek. Megdöbbentő, nem is értem. A MS szerintem full leszarja a pc-t mást nem tudok elképzelni. Az biztos ha értelmes ember vezetné azt a szekciót már rég steam alá vitte volna az egészet mert ott úgyis több játékot adnak el mint a ms pc-s storejában valaha is fognak.
6.
6.
Durk12343
#5 Hogy a Bethesda retardált? Biztos, de ha már megvették igen figyelhetnének rá,meg hogy sikerült Steamre felrakni? Mem csak a 3-at cseszték el hanem az Vegas-t is. Mikor megszűnt a Bethesda Launcher miért nem a Microsoft platformjára ment át? Miért nem tudják a DOOM (2016) PC-n árulni stb. Rengeteg sebből vérzik a PC-s verzió és úgy tűnik a legtöbb cég a Microsoft égisze alatt teljes mértékben inkopetens. De szerintem csak direkt van, mert rajtam kívül aligha zavarja az embereket. Most jön a csavar az Epic még rosszabb pedig az teljesen ingyenes 0 problémámnak kéne vele lenni. Én a kalózkodás ellen vagyok van is 256 játékom a Steamen amit megvettem, a legutóbbi a Darkest Dungeon volt ez Epicen ingyenesen beszerezhető volt így be is húztam. Első élményként kicsit laggos meg az Epic felhő mindig szerette elfelejteni a mentéseket de nem volt vészes majd mikor átváltotzam Steamre ég és föld megesküdnék, hogy még a menü zenejése is sokkal jobb nem mint eddig valami tömörített mp3. Mindeközben lassítja a gépet és a procceszort is húzza az Epic mert miért is ne komolyan jobban jártam volna ha szimplán letöltöm. Ennek ellenére a mai napig behúzom az ingyenes dolgokat egyfajta morális biztosíték, hogy megvan de nem innen töltöm le inkább valami torrent oldalról, mert jobban járok.
5.
5.
Ooorky
#4: Nekem elő van fizetve Xbox-ra a GPU, úgyhogy PC-n csak ráadás.
Kicsit utánaolvasva fallout-oknál a bethesda a retardált, az összes nyelvi csomagot belerakták a GP-s verzióba...
4.
4.
Durk12343
Sajnos olyan selejt PC-n a Game Pass, hogy ingyen se kéne. 4 hónapig "használtam" adtam neki egy esélyt, de nem érte meg pedig 300Ft-ért nehéz panaszkodni. Csak egy példa: a Fallout 3 és a Vegas 43-46GB körül van miközben Steamen 7-9GB, mert az a gyökér Microsoft erre se képes! Kínlódnom kellett a 180GB os Halo 2-vel meg hasonló finomságok. Gondolom halottatok róla, hogy Halo Infinite-be lusták betenni a Split-screent miközben alap már benne van. Tiszta parasztvakítás. Csak a vak nem látja, pár év múlha ha kijön egy új Cyberpunk (Saints row) már lazán bekajáljuk, mert annyira alacsony lesz az elvárás. Ezt senkinek se ajánlom hogy egy igénytelen szennyet támogassanak csak mert ingyenes. Legyen egy csepp tartásotok.
3.
3.
hedzsooo
#2: Koszi az infot! Az erdekelt de nem annyira, hogy kulon megvegyem. Igy viszont ideje a probakornek! :)
2.
2.
Hunszi
A Deathloop is bekerült a mai naptól.
1.
1.
crytek
Nem valami nagy nevek de 1-2 biztos le lesz tolva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...